Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Ірина

Економіст зі збуту, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Запорожье
Готов работать:
Запорожье, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Економіст, помічник керівника, офіс менеджер

с 10.2021 по наст. время (2 года 6 месяцев)
ТОВ "Промислові захисні покриття", Запоріжжя (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Оформлення договорів, первинних документів на реалізацію, підготовка документації щодо імпорту для митниці, пошук перевізників, робота з банками, складами, звіти тощо.

Економіст

с 08.1997 по 10.2020 (23 года 2 месяца)
товаристві з обмеженою відповідальністю "Запорізький титано-магнієвий комбінат" (ТОВ «ЗТМК»)., Запоріжжя (Металургійна промисловість, металообробка)

З 09.03.2000 р. по 19.10.2020 р. працювала економістом зі збуту у товаристві з обмеженою відповідальністю "Запорізький титано-магнієвий комбінат" (ТОВ «ЗТМК»). Митне оформлення експортних вантажів, оформлення всіх дозвільних документів для експорту вантажів комбінату у Запорізькій митниці, Запорізькій торгово-промисловій палаті, Запорізькій екологічній інспекції, Держпродспоживслужбі, СЕС, Придніпровській залізниці тощо.
З 11.08.1997 р. по 08.03.2000 р. (2 роки 6 місяців) працювала комірником готової продукції на КП «ЗТМК». Прийом, зберігання та відпуск товарно-матеріальних цінностей. Прийняття та збирання замовлень від споживачів. Перевірка товару на замовлення та оформлення супровідних документів на відвантаження. Участь у інвентаризації. Навантажувально-розвантажувальні роботи.

Образование

2002 р. закінчила Запорізьку державну інженерну академію (м. Запоріжжя, Україна)

"Економіка підприємства» кваліфікація інженер-економіст, Запоріжжя
Высшее, с 1996 по 2002 (6 лет)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office OpenOffice MD Declaration Категорія B

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Неодноразово призначалася на посаду начальника бюро декларування, заст. начальник управління збуту. У вирішенні питань вдумлива. Вмію виділяти головні завдання та домагатися їх здійснення. Вибаглива до себе і своїм підлеглим. Морально стійка. Користуюся авторитетом у колективі. Грамотно використовую в роботі технічну літературу, намагаюсь постійно підвищувати свій професійний рівень.

Сумлінно відношусь до своїх обов'язків. Дисциплінована, комунікабельна, відповідальна, виконавча, цілеспрямована, активна, легко навчаюсь, без шкідливих звичок.

Захоплення та інтереси Спорт плавання (маю розряд).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: