Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 июля 2023

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6204121

Директор з будівництва, 250 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация


Досвідчений спеціаліст з досвідом роботи в будівництві понад 19 років.
Можу очолити як будівельний проект, так і компанію, що займається будівництвом кількох обєктів одночасно. Маю досвід роботи в державних структурах на рівні міністерств. Віддаю перевагу обєктам підвищеної складності та відповідальності з точки зору управління проектами і з технологічної точки зору. Керував інвестиційно-будівельними проектами в яких приймало понад 1000людей. Крім управління проектами та організацією будівельного процесу, володію навиками фінансового та бухгалтерського обліку. Неодноразово захищав проекти перед іноземними інвесторами та перед представниками міністерств, що залучені в будівництво за бюджетні кошти, а саме Мінінфраструктури, Мінрегіонбуд, Мінекономіки та Мінфіну. Володію всіма вміннями та навиками, що необхідні для реалізації проекту починаючи від відведення земельної ділянки до введення обєкту в експлуатацію та передачу збудованого обєкту операційній компанії. Один з найбільш технологічно та процесно складних обєктів була взлітно-посадкова смуга ДП Міжнародний аеропорт Львів, де суто лінійні процеси заливки бетону поєднувалися із складним інженерним забезпеченням смуги, таким наприклад, як світосигнальне та радіотехнічне обладнання смуги.
Вважаю, що інвестиційно-будівельний проект – це процес заради досягнення мети згідно поставленого технічного завдання в межах «золотого трикутника» - вартість-час-якість.
ПЕРСОНАЛЬНІ ЯКОСТІ
Цілеспрямований, наполегливий, комунікабельний, пунктуальний, вмію працювати з командою, вимогливий до себе та оточуючих, вмію працювати в тривалих стресових ситуаціях
НАГОРОДИ
Заслужений будівельник України (указ Президента №246/2012 від 5 липня 2012 року)
ЗНАННЯ МОВ
Англійська, польська, російська – вільно. Німецька – базовий рівень. Українська – рідна.
ДОСВІД РОБОТИ
Будівельна корпорація «РІЕЛ»
Грудень 2018 – теперішній час
Директор з будівництва київського офісу БК «РІЕЛ»
• Управління будівельними проектами в м.Київ (ЖК «Львівський квартал», ЖК «Львівська Площа», ЖК «OKLAND», ЖК «GREAT» та ЖК «Берег Дніпра»). На етапі проектування є ще 2 обєкти по стадії П і 3 обєкти на етапі Містобудівних умов та обмежень
• Розробка структури проектного офісу та налагодження процесів з позиції проектного менеджменту (Project Management. Book of knowledges)
• Отримання технічних умов, розробка проекту по технічних умовах, погодження проекту та здача обєктів КП «Київводоканал», КП «Київтеплоенерго», КП «Київавтодор», ПАТ «Київгаз», ДТЕК Київські електромережі
• Погодження кошторисів в КП «Київекспертиза» для зарахування робіт по сплаті пайового внеску (по КП Київводоканал, КП Київтеплоенерго та КП Київавтодор)
• Співпраця з ДАБІ по отриманню дозволів, сертифікатів на закінчені будівництвом обєкти та робота під час планових чи позапланових перевірок
• Контроль за створенням бюджетів, грошових потоків, графіків виконання проектних робіт, будівельно-монтажних робіт
• Підготовка тендерної документації та проведення тендерів
• В підпорядкуванні керівники проектів, керівники будівництва, технічний відділ, кошторисний відділ, відділ постачання (всього 30 працівників). На обєктах працює близько 700 працівників підрядних організацій
ТзОВ «Інновація Девелопмент»
Грудень 2017 – Грудень 2018
Директор
• Управління проблемними обєктами
• Розробка плану по закриттю проблемних питань з контролюючими органами
• Розробка і погодження дозвільної документації (проходження експертизи, отримання дозволів, отримання технічних умов, здача в експлуатацію уже збудованих обєктів)

ТК «Шувар»
Серпень 2013 – Грудень 2017
Член Ради директорів управляючої компанії групи Шувар
• Співпраця з ЄБРР в частині енергозберігаючих технологій (регіональна нагорода AEE's Eastern & Central Europe Region Corporate Energy Management Award for 2017 https://www.aeecenter.org/about-aee/awards-program )
• директор з будівництва торгового комплексу Шувар (7200м2) https://tk.shuvar.com/
• Консультаційні послуги по будівництву оптового ринку с/г продукції в м.Санкт-Петербург в співпраці з спеціалістами оптового ринку Rungis (Париж, Франція)
ДП «Західінфрапроект» (Дирекція з будівництва об’єктів ЄВРО-2012)
Травень 2010 –травень 2013
Директор з розвитку аеропорту (19.04.2011- 15.05.2013)
в.о. генерального директора (01.01.2013 – 15.05.2013)
Головний інженер з розвитку аеропорту (01.01.2011-18.04.2011)
Керівник проектів (06.05.2010-31.12.2010)
Розвиток об’єктів львівського аеропорту в межах підготовки м. Львова до ЄВРО-2012:
• Новий термінал ДП МА Львів
• Реконструкція смуги ДП МА Львів
• Будівництво зовнішніх інженерних мереж для ДП МА Львів

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: