Катерина
Адміністратор ресторану, 30 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 25 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6207648
Опыт работы
Адміністратор ресторану
с 02.2023 по 05.2024
(1 год 3 месяца)
Osama Sushi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
В мої обов’язки на даній посаді входило:
- управління колективом у кількості 20-25 осіб (кухарі, оператори-касири та курʼєри)
- Контроль якості видачі замовлень
- Управління скаргами/зауваженнями/негативом
- Контроль звітності
- Керування закупівлею товарів та хоз. товарів
- Перевірка чистоти та санітарних норм закладу
Менеджер кафе
с 01.2021 по 03.2023
(2 года 2 месяца)
Суши Мастер, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки менеджера ресторану входять :
Приймання замовлень згідно касової дисципліни ;
Контроль якості та збирання замовлень;
Контроль вчасно замовленої продукції до ресторану та приймання товарів;
Контроль вчасно доставлених замовлень до гостей ;
Внесення накладних;
Контроль чистоти ресторану та заповнення відповідних журналів ;
Проведення щомісячної інвентаризації ;
Навчання нових співробітників аналогічної посади ;
Зведення касової зміни;
Відкриття та закриття ресторану ;
Работа за програмою Jetti або Айко;
Вирішення конфліктних ситуацій ;.
В данній компанії я дійшла до старшого менеджера ресторану, паралельно навчаючись на посаду "керуючої декількох ресторанів".
Кухар ( сушист )
с 08.2020 по 11.2020
(3 месяца)
Альянс Групп, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки кухаря входять:
- приготування страв по технологічним картам та за основним меню;
- дотримання санітарних норм;
- ведення документації щодо використаних продуктів та норм санітарії;
- контроль термінів зберігання продукції в холодильних камерах;
- контроль наявності продукції;
- вчасне приготування страв;
- контроль чистоти робочого місця та правильного зберігання продукції.
Статист
с 12.2019 по 05.2020
(5 месяцев)
ТОВ Salateira, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки статиста входило:
- робота в програмі 1С ( списання та замовлення продукції, проведення накладних);
- прийняття, переведення та звільнення працівників;
- наприкінці місяця проведення інвентаризації в програмі 1С;
- контроль мед. книг, фактично відпрацьованих годин працівників, форми працівників;
- робота з відгуками.
Касир
с 10.2018 по 12.2019
(1 год 2 месяца)
ТОВ Salateira, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки касира входило:
- знання касової дисципліни;
- навчання нових працівників;
- допомога у виборі став;
- допомога в час пік на інших позиціях ( приготування страв);
- врегулювання конфліктних ситуацій ( якщо адміністратора немає на місці);
- контроль термінів придатності продукції;
- якщо вечірня зміна, закриття ( замивання ресторану);
- знання меню;
- якщо відкриття ресторану, накриття вітрини та підготовка до часу пік.
Офіціант
с 06.2017 по 08.2017
(2 месяца)
Mister Ket, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Неофіційне превлаштування.
В обов'язки офіціанта входило:
- обслуговування та підбір страв для гостей;
- врегулювання конфліктних ситуацій (якщо виникають);
- своєчасний виніс страв гостям;
- знання меню;
- розрахунок гостей;
- зустріч гостей.
Образование
Національний університет біоресурсів та природокористування України
Харчові технології та управління якістю продукції АПК (ТПМ), Киев
Высшее, с 2020 по 2021 (1 год 3 месяца)
Національний Університет Біоресурсів та Природокористування України
Харчові технології та управління якістю АПК, Київ
Неоконченное высшее, с 2016 по 2020 (4 года)
Знания и навыки
Дополнительная информация
Бажання працювати в компанії в якій можна развиватись як в особистому плані так і в професійному.
Похожие кандидаты
Адміністратор кафе
Киев
Администратор ресторана
20000 грн, Киев
Адміністратор кафе, бариста
Киев
Менеджер ресторану
Киев