Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 февраля 2022

Станислав

Кладовщик, работник склада, заведующий складом, товаровед, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Клімов Станіслав Юрійович
Дата нарождения: 16.02.1985 .
Адрес проживания: м. Київ, просп. Лісний, 25 А, кв.121
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: Одружений.
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ціль роботи: отримання роботи в стабільно діючій компанії на посаді завідувача складу.

Досвід роботи: Магазин "Велмарт" (листопад-січень 2022) .
Прийом товарів по кількості та якості, робота з терміналом збору даних, повернення та списання товарів, розміщення на складі.

ТОВ "Вода в дом" (березень 2021- жовтень 2021). Кладовщик-комплектувальник. Обовязки: Прийом, переміщення товару, внесення даних в 1С, комплектація товару, інвентаризація. Відправка товару Новою поштою, робота з ТДС.

Inksystem (вересень 2020 по лютий 2021 )
Кладовщик
Прийом товару та розміщення його на складі, підтримка порядку на складі, отгрузка товару згідно накладних, оформлення заявок через програму Нова пошта та Justin, проведення іевентаризацій, робота в 1С.

ТЦ Comfy (червень 2020-по вересень 2020) Посада: кладовщик Функціональні обов’язки: комплектація замовлень, підготовка товару до відвантаження, робота з терміналом сбору даних., прогрузочні-розгрузочні роботи .
ТОВ «Авіаль» ( травень 2015- червень 2020 року)
Посада: завідувач складу
Функціональні обов’язки: організація і контроль прийому, отгрузки, зберігання продукції; взаємодія з бухгалтерією та менеджерами щодо документального оформлення всіх операцій на складі; ведення обліку товару; підготовка та відбір товару по видатковим накладним, відправка через відділення Нової пошти; розміщення товару по місцям зберігання; участь в проведенні інвентаризації; підтримка чистоти на складі, робота в програмі 1 С 8.3.

ТОВ «РУШ» (Магазин ЄВА) (травень 2015- липень 2014 року)
Посада: приймальник товару
Функціональні обов’язки: Розвантаження та прийом товару; робота з прихідною та розхідною документацією; облік руху товарів (склад-торговий зал); організація порядку на складі.

ТОВ «Мобільний світ» (червень 2014- жовтень 2012 року)
Посада: старший продавець.
Функціональні обов’язки: Робота з клієнтами ; консультації з приводу послуг та товару компанії ; ведення клієнтської бази; замовлення асортименту товару, прийом, зберігання та розміщення його в магазині.

ТОВ «Фоззі Фуд» (листопад 2012 – грудень 2012 року)
Посада: приймальник товару
Функціональні обов’язки: прийом товарів з повним пакетом супровідних документів і документів, що підтверджують якість; облік, оформлення документів в електронному і документальному вигляді (прийому, переміщення, повернення і списання).
ООО «Сайпріс» (жовтень 2009- грудень 2008 року)
Посада: продавець-консультант.
Консультації покупців по асортиментному ряду, допомога при виборі товара, прийом, облік, маркування товара, викладка товара.

ТОВ «Симпатик»( лютий 2008 року- серпень 2004року)
Посада: старший продавець- консультант
Функціональні обов’язки: контроль і координація роботи продавців, складанння графіків роботи змін продавців, контроль над його виконанням, вихід продавців в робочі зміни, перевірка дотримання продавцями трудового розпорядку і санітарних норм в торговому залі, приймав участь в обслуговування покупців в торговому залі, виуладка товару, оформлення вітрин і т.д.

Освіта: 2002 -2004рр.., середня спеціальна, спеціальність «Автослесарь 3 розряду».

Професіональні навички: впевнений користувач ПК: MS Excel, Word, Internet, робота в програмі 1 С версія 8.

Особисті якості: не конфліктність, відповідальність, акуратність, пунктуальність, уміння швидко навчатися, уміння працювати в колективі, доброзичливість.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: