Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 февраля 2021

Уляна

Керуючий мережею магазинів, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Городенка

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий магазину

с 12.2016 по 02.2020 (3 года 2 месяца)
ТзОВ ТВК Львівхолод м-н Рукавичка, Городенка (Торгівля)

Оформлення замовлень,контроль за втратами товарів,складання графіків для персоналу,контроль за робочими годинами працівників для подальшої нарахуванні З/П.звітність по відпрацьованих годинах,проведення щоденних інвентаризацій...За час роботи КМ,неодноразово магазин проходив на відмінну ТП та відділ контролю.Під час роботи неодноразово брали участь у проектах створених для збільшення товарообороту що були успішно пройдені.

Образование

Тернопільський національний економічний університет

Фінанси, Тернопіль
Высшее, с 2006 по 2011 (4 года 9 месяцев)

В університет поступила після закінчення коледжу де здобула спеціальність бухгалтера.Навчалася на заочному відділі та здобула кваліфікацію магістра з фінансів.

Дополнительная информация

Вміло будую довіру з людьми,засновані на взаємній повазі.Керуючі організаторські вміння мотивувати,грамотно керувати персоналом.Комунікативні вміння переконувати та знаходити підхід до людей.Вчасно та професійно реагувати на виниклі проблеми в роботі і успішно усуваючи їх.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: