- PRO
Maria
Технолог харчової промисловості, керівник виробництва, 45 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 31 год
- Город:
- Ивано-Франковск
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6253887/
Опыт работы
Керівник виробництва
с 05.2023 по 01.2025
(1 год 8 месяцев)
ТОВ " Харчосмаковафабрика міста Івано-Франківськ", Івано-Франківськ (Харчова промисловість)
Керівник виробництвом
с 11.2022 по 03.2023
(4 месяца)
Retail group, Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)
Керівник виробництва
с 12.2020 по 12.2022
(2 года)
ТОВ " ОГО ФУД", Івано-Франківськ (Харчова промисловість)
Забезпечення безперебійної роботи виробництва та зростання потужності
Технолог
с 10.2019 по 05.2020
(7 месяцев)
РГК, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та впровадження системи НАССР, навчання персоналу, маркування готової продукції. Звільнена в звязку з скороченням штату.
Технолог, спеціаліст з якості
с 08.2017 по 10.2019
(2 года 2 месяца)
Раківчицькі ковбаси, Коломыя (Харчова промисловість)
Технолог в мясопереробному цеху. В обовязки входило: Розробка та ввід нової продукції, робота з зовнішньою та внутрішньою нормативною документацією, навчання персоналу, розробка та впровадження системи НАССП, облік внутрішньоцехової сировини, інвентарю та обладнання, контроль якості сировини та готової продукції, ведення електронних таблиць. розробка маркування готової продукції згідно з законодавством. Звільнилася в звязку з переїздом, досі підтримую дружньо-робочі стосунки повідомляю про зміни в законодавстві та консультую щодо системи НАССР.
Адміністратор ресторану, технолог.
с 11.2015 по 06.2017
(1 год 7 месяцев)
ФОП Федорян В.М., Коломыя (Готельно-ресторанний бізнес)
В обовязки входило: організація роботи закладу, план закупівлі, внутрішня звітність та бухгалтерія, навчання та контроль роботи персоналу, розробка нових страв та напоїв, розробка та впровадження системи НАССР. Звільнилася після завершення навчання та влаштування на роботу за спеціальністю.
Адміністратор, тренер мережі
с 08.2014 по 10.2015
(1 год 2 месяца)
my coffe, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
Почала роботу на посаді бариста за 1,5 місяця стала адміністратором закладу та тренером мережі. в обовязки входило: закупівля товару, внутрішня бухгалтерія, навчання персоналу, корегування роботи закладу, тренінг для працівників мережі з інших регіонів включно.
Звільнення по причині переїзду.
Образование
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім С.З. Гжицького
Технологія виробництва та переробки пролдуктів тваринництва., Львов
Высшее, с 2013 по 2017 (3 года 8 месяцев)
Інженер-технолог по виробництву та переробці продуктів тваринництва
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім С.З. Гжицького
Ветеринарна медицина, Львів
Неоконченное высшее, с 2011 по 2014 (3 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Колсалтинг систем менеджмент груп
2018 6 місяців
Держпродспоживстандарт служба ( нові правила маркування)
2019, 6 годин
Знания и навыки
- MS Excel
- MS Word
- Poster
- iiko
Знание языков
Английский — средний
Дополнительная информация
Рекомендації надаються за запитом.
В роботі для мене важлива чіткість поставлених задач (посадових обов'язків), чіткий узгоджений графік та гідна оплата праці.
Похожие кандидаты
-
Начальник виробництва
60000 грн, Ивано-Франковск, Винница , еще 4 города -
Керівник виробництва ВПК (промисловість)
Ивано-Франковск, Винница , еще 7 городов -
Керівник виробництва
45000 грн, Ивано-Франковск -
Начальник виробництва
Ивано-Франковск, Винница , еще 8 городов -
Комерційний директор
120000 грн, Ивано-Франковск, Львов , еще 4 города -
Директор виробництва, підприємства
Ивано-Франковск, Киев , еще 6 городов