Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 апреля 2024 PRO

Олександр

Менеджер ЗЕД (імпорт, експорт), спеціаліст з імпорту, експорту

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
52 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер ЗЕД

с 11.2017 по наст. время (6 лет 5 месяцев)
ТОВ "Торговий Дім "Гранд Афіш", Київ (Видавництво, поліграфія)

Ведення та контроль усієї зовнішньо-економічної діяльності підприємства, спрямованої на забезпечення великого поліграфічного виробництва (до 20 одиниць різного промислового друкарського обладання) необхідними імпортними матеріалами та товарами для друку (фарба, папір, банери, плівки, тканини, пластикові листи, алюм.профіль та ін.), а також друкарським та постдрукарським обладнанням, допоміжними верстатами, витратними матеріалами та запасними частинами. Постійна комунікація та взаємодія з постачальниками з Китаю, Кореї, Індії, Туреччини, Німеччини, Франції, Бельгії, Італії, Іспанії, Чехії, Польщі, Литви та ін.) з метою досягнення найкращих умов співробітництва та мінімізації комерційних та логістичних витрат компанії. Пошук нових постачальників, перемовини з контрагентами, погодження ціни, якості, пакування, умов постачання та оплати, укладання контрактів; визначення оптимального способу доставки, пошук та замовлення транспорту (авто, морські контейнери, авіа, збірні вантажі, поштові служби), розрахунок транспортних витрат, контроль та узгодження відвантажувальних документів постачальників, відстеження вантажів у дорозі; формування необхідного пакета документів для митного оформлення, розрахунок митних платежів, електронне декларування вантажів (ІМ40ЕЕ, ІМ40ДЕ, ІМ40АА); виставлення, облік та контроль рекламацій; контроль термінів взаєморозрахунків з постачальниками та перевізниками; планування закупівель, поставок та відповідних платежів; складання звітності за постачальниками, товарними групами; відвідування профільних виставок за кордоном (Китай, Німеччина, Іспанія) з метою підбору необхідної продукції та проведення попередніх перемовин з її постачальниками; переклади різної документації та ін.

Менеджер з експорту

с 01.2017 по 11.2017 (10 месяцев)
ТОВ "РМ Вуд Коул", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація та повний супровід експортних поставок компанії (деревне вугілля) - пошук зарубіжних покупців з найкращою ціною та умовами поставки, проведення перемовин, підготовка та розсилка комерційних пропозицій, укладання контрактів на поставку та контроль їх виконання (терміни виробництва, відвантаження, оплати), пошук та замовлення транспорту (автоперевезення та морські контейнери), забезпечення виробництва всіма необхідними допоміжними та витратними матеріалами (деревина, паперові та поліпропіленові мішки з печаткою логотипу замовника, спец. нитки, засоби інд. захисту та ін.), підготовка повного пакету супровідних документів для митного оформлення товару на експорт. Робота з різними дослідницькими та сертифікаційними установами України. Моніторинг та аналіз зовнішніх ринків деревного вугілля. Вивід продукції компанії на ринки Великобританії, Іраку, Лівану, ОАЕ із збільшенням обсягів поставок та прибутку у 2-2,5 рази.

Спеціаліст відділу імпорту

с 01.2010 по 12.2016 (6 лет 11 месяцев)
ТОВ "Авер-Тех", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Формування, розміщення та відстеження виконання замовлень на виробництво та постачання в Україну різних пластиків та полімерів; повний супровід укладених контрактів (одночасне ведення понад 10 постійних постачальників з Китаю, Туреччини, Ізраїлю, Франції, Німеччини, Австрії, Іспанії, Італії, Чехії, Словаччини та ін.); пошук нових виробників, перемовини, погодження ціни, якості, пакування, умов постачання та оплати, опрацювання та укладання контрактів; визначення оптимального способу доставки, пошук та замовлення транспорту (автоперевезення та морські контейнери, збірні вантажі), перемовини з перевізниками та експедиторами, контроль та погодження відвантажувальних документів постачальників, взаємодія з іноземними експедиціями та складами, відстеження вантажів у дорозі, формування необхідного пакету документів для митного брокера; виставлення, облік та контроль рекламацій; контроль термінів взаєморозрахунків з постачальниками та перевізниками; планування закупівель та поставок, ведення графіка поставок та платежів; складання звітності за постачальниками, товарними групами; участь у маркетингових розробках та заходах компанії; переклади різної документації та ін.

Регіональний представник

с 09.2006 по 01.2010 (3 года 4 месяца)
UAB DRAVINE (Литва), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Успішне представлення та відстоювання інтересів компанії на українському ринку продукції деревообробки шляхом організації "з нуля" та повного контролю процесу постачання різних пиломатеріалів (заготівлі для піддонів, дошка, брус) українськими виробниками на адресу компанії (понад 4000 кубометрів на рік)

Менеджер з експорту

с 01.2000 по 06.2006 (6 лет 5 месяцев)
Інтерліс, ЗАТ, Киев (Будівельна промисловість, деревообробка)

Формування та розвиток експортної діяльності компанії "з нуля" із щорічним збільшенням обсягів експорту пиломатеріалів (до 1000 кубометрів на місяць) до різних країн Європи (Польща, Німеччина, Бельгія, Голландія, Греція, Ізраїль, Литва, Латвія, Естонія)

Образование

Київський Державний Інститут Іноземних Мов

Фак-т іспанської та англійської мов, Київ
Высшее, с 1989 по 1994 (5 лет)

Закінчив з червоним дипломом

Знания и навыки

MS Excel MS Word Організованість Ведення переговорів Уміння аналізувати Самостійне прийняття рішень

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Испанский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: