Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 декабря 2023

Руслан

Адміністратор, програміст, викладач, соціальний педагог, психолог

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
23 года
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Белая Церковь, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

ONEHACK

Hacker, java, python, SysAdm, DevOps, Біла Церква
Среднее специальное, с 2019 по 2022 (3 года)

Навчання кібербезбеки та атак в межереве середовище, системна адміністрація та налаштування, основи програмування джава та пітон, прктика і комерційне застосування знань.

КВНЗ КОР "Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж"

Соціальна педагогіка, інформатика, Белая Церковь
Среднее специальное, с 2017 по 2020 (2 года 9 месяцев)

Навчався на молодшого спеціаліста маю практичні знання соціального робітника, теоритичні знання соціального працівника, під час навчання мав 4 практики в різних школах.

Дополнительное образование и сертификаты

курс першої медичної допомоги Червогоно Хреста України

12 днів (х2)

Знания и навыки

Користувач 1С Ведення CRM Лідерство Організованість Управління командою Здатність до навчання Користувач ОС Linux Користувач ОС Windows Сімейна психотерапія Психодіагностика Педагогічна психологія Аналітичне мислення Аналіз даних Стресостійкість Уміння працювати в режимі багатозадачності Бажання вчитися і розвиватися Користувач ПК Викладання Організація заходів Технічне обслуговування оргтехніки Ремонт ПК Знання офісних програм Знання психології Знання технік продажу

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Доброго дня, на рахунок того як оформлене резюме, найгірше в мене виходить продавати себе, але наладити контакт з людьми не в інтернеті мені просто, хоч я і специфічна людина.

Легко навчаюсь (покажіть приклад, а я повторю), активний, легкий на підйом, надійний, веселий(отримав ПТСР під час війни є складнощі з емоціями), комунікабельний, добре імпровізую.

Займався елетрозварюванням з дідом, проводив походи на різні об'єкти, маю юридичні/соціальні/психологічні знання і досвід закріплений практикою, був активним членом Червоного Хреста України та маю документ про проходження інструктажу надання першої допомоги, розробляв соціальні проекти і реалізував їх з командою однодумців.

В стресових ситуаціях спокійно можу знайти вирішення, за період навчання навчився з розумінням підходити до будь-яких ситуацій.

Маю хоббі: сфера ІТ; виготовлення спорядження, шевронів; туризм; спорт;
Щодо шкідливих звичок: агресивно налаштований до всього, що стосується наркотиків, маю звичку проводити психоаналіз всіх людей з якими мені доведеться багато проводити час.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: