Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2024 PRO

Sergey

Сировар, технолог, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
24 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Сировар

с 03.2021 по 04.2024 (3 года 1 месяц)
ТС ПЛЮС (WINETIME), Київ (Роздрібна торгівля)

Контроль сировини на всіх етапах виробництва продукції
Систематизація і оптимізація виробничих процесів
Виготовлення продукції згідно з стандартами харчової безпеки HACCP, ISO 22000
Виготовлення молодих, напівтвердих, витяжних сирів і вершкового масла
Обробка імпортованих продуктів і в подальшому реалізація в магазинах:
Сири, ковбаси, хамони, оливки

Кухар

с 03.2019 по 05.2020 (1 год 2 месяца)
InterContinental, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Кооперативний Інститут Бізнесу і Права

Технолог харчової промисловості, Киев
Высшее, с 2015 по 2024 (9 лет)

Вивчав і практикував загальні технологічні норми і стандарти, в 2015 році вступив до Економіко- правового коледжу Київського кооперативного інституту Бізнесу і права здобув освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за спеціальністю "Виробництво харчової продукції" у 2018 продовжив навчання вже в інституті і почав практикуватися, в 2022 вступив на магістратуру і у 2024 захистив кваліфікаційний ступінь

Дополнительное образование и сертификаты

Школа сироваріння Тетяни Дядечко

2024, 1 місяць

Знания и навыки

Цілеспрямованість Контроль якості продукції Знання правил зберігання продуктів Контроль залишків Уміння аналізувати Самостійне прийняття рішень Продуктивність Інвентаризація Робота в команді MS Outlook Навчання персоналу Здатність до навчання Уважність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

В 2019 році почав працювати кухарем, готував європейську кухню за високим рівнем вимог і стандартів
Останні три роки я вивчав особливості виробництва сиру і своїми руками його робив
За час роботи представляв продукцію компанії на виставках "Всі свої" та
"Кий, Шеф, Хорив"
Був учасником впровадження системи харчової безпеки HACCP
Здобув магістерську ступінь в якій досліджував вплив мікроводоростей на сир

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: