Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 февраля 2022

Олег

Менеджер ЗЕД, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер відділу ЗЕД

с 07.2014 по 09.2020 (6 лет 2 месяца)
ПП «Торговий дім «САЛЮТ», Луцьк (Торгівля)

Експорт продуктів харчування - цукор, наповнювачі для кондитерської промисловості, цукерки, казеїн, оцет, масло, сир та інше. Проведення переговорів з партнерами, заключення договорів, підготовлення необхідної для експорту документації (контракти, інвойси, специфікації). Відрядження для знайомств з клієнтами. Відвідування виставок. Робота з необхідними структурами для виготовлення сертифікатів та дозволів (Торгово-Промислова палата, Фітосанітарна служба, Ветеринарна інспекція, та інші.). Оформлення всіх супровідних документів для експорту з брокерською фірмою. Організація роботи з залізницею, для здійснення експорту залізничним транспортом – створення планів перевезень у програмі Месплан, та оформлення залізничних накладних в програмі АС клієнт. Робота з логістичними підприємствами. Приймання, замитнення та відправлення вагонів з подальшим відслідковуванням по всьому маршруту.

Директор

с 06.2000 по 08.2014 (14 лет 2 месяца)
ТзОВ «Хортиця», Луцьк (Торгівля)

Оптова торгівля продуктами харчування, нафтопродуктами, вугіллям, будівельними матеріалами, експорт-імпорт продуктів харчування. Проведення переговорів, підписання договорів, контроль за виконанням робочих процесів та фінансових операцій. Робота з банками (кредитування).

Менеджер

с 03.1998 по 07.2000 (2 года 4 месяца)
ТзОВ «Луцька база нафтопродуктів», Луцьк (Торгівля)

Менеджер комерційного відділу. Реалізація нафтопродуктів. Обмін (бартер) нафтопродуктів на будматеріали (цемент, шифер), продукти харчування (масло, сир, м'ясо), та подальша їх реалізація. Заключення договорів, та ведення документації по зберіганню та реалізації товарів.

Менеджер

с 04.1997 по 03.1998 (11 месяцев)
СП ЗАТ «Волиньпак», Луцьк (Торгівля)

Менеджер з реалізації продуктів харчування та алкогольних напоїв. Організація діяльності складів-магазинів у м. Ковель, м. Дубно, м. Нововолинськ. Повний моніторинг за обігом коштів та товарів.

Образование

СПТУ № 9

Спеціальність слюсар по КВП і А, Луцьк
Среднее специальное, с 1990 по 1991 (9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси англійської мови м. Луцьк.

1996, 6 місяців

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet Месплан АС Клієнт

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Польский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Постійна консультаційна та практична допомога іншим підприємствам у здійсненні зовнішньоекономічної діяльності – пошук партнерів за кордоном, проведення переговорів, оформлення документації.
Права водія категорії «В», стаж більше 15 років.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: