Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 января 2024 PRO

Олена

Технолог поліграфічного виробництва, менеджер, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Днепр, Киев, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог-економіст поліграфічного виробництва

с 01.2005 по 01.2023 (18 лет)
ТОВ "ЕНЕМ", Дніпро (Видавництво, поліграфія)

Образование

УДХТУ

ТВМС, Поліграфічні матеріали, Дніпро
Высшее, с 1999 по 2004 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Чи знайоме Вам почуття захоплення, коли Ви, проходячи повз полицю в магазині, розумієте, як друкували подарункові коробочки і які технології при цьому застосовували?
Чи любите Ви відкривати нову книгу або журнал на будь-якій сторінці і вдихати аромат свіжої поліграфічної фарби?
Чи відчуваєте почуття гордості, коли бачите Вашу продукцію в інстаграмі? Коли кожній людині хочеться сказати, що це робили Ви! Або, коли клієнт з «палаючими» від щастя очима каже: «Дякую!», А Ви пишаєтеся собою, як батько, у якого дитина принесла гарну оцінку зі школи.
Чи відчуваєте Ви почуття ейфорії, коли знаходите на просторах інтернету нові поліграфічні технології або картони чи фарби? Чи виникає у Вас почуття азарту, коли бачите креативні роботи Ваших конкурентів?
Тоді нам з вами по дорозі)))
Що ж я можу?
Поспілкуватися з клієнтом, прорахувати вартість виготовлення його замовлення у программі вашого підприємства або у конкурентів, але з вигодою для вашої фірми.
Проконсультувати клієнта або його дизайнера з питань поліграфії, а також з технологічної частини виконання замовлення. А потім допомогти вашим менеджерам і дизайнерам перекласти завдання клієнта на зрозумілу їм поліграфічну мову.
Знайти і закупити витратні матеріали за гарною ціною, а також налагодити з постачальниками довгострокові взаємовигідні відносини.
Оформити технічну документацію, щоб запустити тираж до роботи, а також простежити за якісним виконанням тиражу на виробництві.
Домовитися з перевізниками (Нова пошта або транзитні машини) про доставку тиражів до замовника.
Чого хотілося б: приносити користь вашому підприємству за гідну оплату праці, бути в курсі новинок в поліграфічній індустрії, відвідувати виставки і допомагати впроваджувати їх на вашому виробництві.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: