Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 июля 2020

Роман

Робочий

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
60 лет
Город:
Яворов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Львівський сільськогосподарський інститут

Механізація сільського господарства, Дубляни
Высшее, с 1980 по 1985 (4 года 10 месяцев)

Працював спеціалістом відділу агропромислового розвитку до 30 грудня 2019 р.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Штампувальник

Знание языков

  • Польский — начинающий
  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Резюме.
Я, Кавецький Роман Богданович, народився 1 серпня 1963 року, громадянин України. В 1970 році почав навчатися в Яворівській середній школі №2. В 1980 році закінчив школу і поступив на навчання у Львівський сільськогосподарський інститут. В 1985 році закінчив навчання в інституті і отримав спеціальність інженер – механік.
Одружений. Дружина, Кавецька Наталія Степанівна, 1968 року народження працює вчителем початкових класів Наконечнянської ЗОШ I – III ст.
Cин, Кавецький Андрій Романович, 1995 року народження навчався у Львівському національному університеті ім. Івана Франка на факультеті прикладної математики.
Після закінчення інституту розпочав працювати начальником механізованого загону у виробничому об’єднанні «Сільгоспхімія». В 1986 році переведений на роботу в районне агропромислове об’єднання ведучим спеціалістом із експлуатації машино – тракторного парку . Внаслідок скорочення штатів в 1989 році переведений старшим інженером з гарантійної техніки в ремонтно – транспортне підприємство. В 1992 році перейшов працювати на завод «Явір» інженером, працював начальником виробництва, старшим майстром. Через зупинку виробництва на підприємстві в 1994 році перейшов працювати в інспекцію «Держтехнагляд». З 1994 до 1997 року працював інженером інспектором. З 1998 року і по 30 грудня 2019 року працював головним спеціалістом відділу агропромислового розвитку. Частково працював начальником відділу та завідувачем сектору. З 1998 до 2009 року голова районної асоціації фермерів Яворівщини. Маю навики роботи з комп’ютером. Вільно володію російською мовою, початковий рівень англійської та польської мови. Розгляну запропоновану пропозицію шодо місця праці.

27.01.2020 року
( підпис ) Роман Кавецький


Контактний телефон:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: