Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 мая 2022

Евгения

Редактор, журналист, ведущая, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Симферополь
Готов работать:
Симферополь, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший редактор проєкту «Стосується кожного»

с 08.2020 по наст. время (3 года 10 месяцев)
Телеканал Інтер, Киев (ЗМІ, медіа)

Ведуча оркестру

с 08.2018 по 08.2020 (2 года)
Маріупольська Камерна Філармонія, Мариуполь (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Редактор, ведуча прямих ефірів

с 06.2018 по 07.2020 (2 года 1 месяц)
ТРО «Маріупольське телебачення», Мариуполь (ЗМІ, медіа)

Режисер

с 02.2018 по 08.2019 (1 год 6 месяцев)
Палац культури «Український дім», Маріуполь (Культура, мистецтво)

Написання сценарієв, ведення заходів

Образование

Донецький Державний університет управління та права

Право та соціальне управління, Мариуполь
Высшее, с 2016 по 2019 (3 года)

Національний педагогічний університет ім. Драгоманова

Видавнича справа та редагування, Киев
Высшее, с 2016 по 2022 (6 лет)

Факультет Української мови та літератури ім. Андрія Малишка.
Магістр журналістики

Маріупольський коледж «Приазовський державний технічний університет»

Маріуполь
Среднее, с 2012 по 2016 (4 года)

Юрист

Дополнительная информация

Загорулько Євгенія Георгіївна
Дата народження: 25 вересня 1997.
Контактна інформація:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта: Закінчила у 2012 році загальноосвітню школу №10 та музичну школу №3 (м. Маріуполь). У 2016 році отримала диплом з відзнакою молодшого спеціаліста Маріупольського коледжу ДВНЗ «ПДТУ» за фахом – юрист. З 2016 по 2019 рр. навчалась у Донецькому державному університеті управління, за спеціальністю «Правознавство та соціальне управління» - отримала диплом у 2019 році бакалавра. У 2017 році вступила до Національного педагогічного університету ім М. П. Драгоманова на факультет «Української мови та літературної творчості ім. А. Малишка» за спеціальністю «Видавнича справа та редагування», форма навчання – паралельна освіта, і у 2020 році отримала диплом бакалавра. У 2022 отримала диплом магістра за спеціальністю - журналістика.
Професійна діяльність: з січня 2017 року обіймала посаду у «ПК «Український дім» «режисер». На підприємстві отримала навички зі створення заходів, написання сценарієв ведення концетів, мітингів, презентацій тощо. У червні 2018 закінчила трудові відносини з МПК «Український дім» і перешла до ТВО «ТРК «Маріупольське телебачення», де обійняла посаду «редактор публіцистичних програм» та ведуча прямих ефірів. Тут працювала журналістом у Маріупольській службі новин та «Новини приазов’я», ведучою прямих ефірів протягом року проекту «Маріуполь – online» (програма для обговореня актуальних законодавчих, політичних, соціальних інформаційних тем міста та регіону. Гості програми — політики, керівництво міста, фахівці та експерти різних сфер діяльності), а також два роки працювала редактором і ведучою програми «Комуналка», що виходить у прямому ефірі і має на меті обговорення і вирішення актуальних проблем життя людей, комунальної сфери та вцілому міста. Гості програми — керівництво міста, керівники комунальних підприємств, фахівці й експерти з різних галузей. В обсяг моїх обов’язків входило: контент програми – виїзд на сюжети, їх створення, інтерв’ю з експертами, запрошення гостей, написання сценарієв, а також ведення програми у прямому ефірі. Маю досвід написання сценарієв та ведення виїзних прямих трансляцій заходів та концертів. Працювала над створенням іміджевих роликів. З травня 2019 - працюю у Маріупольській камерній філармонії на посаді «артист, що веде концерти» за сумісництвом – є ведучою міських заходів, фестивалів, брифінгів. З серпня 2020 року працюю на телеканалі Інтер на посаді - Старший редактор проєкту «Стосується кожного»
Особисті якості: здатність швидко засвоювати велику кількість інформації, систематизувати її, швидко знаходжу порозумння з людьми та люблю ту справу, якою займаюсь.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: