Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 ноября 2022 PRO

Валентин

SMM-, контент-менеджер, копирайтер, ретушер, фоторедактор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Трускавец
Готов работать:
Днепр, Запорожье, Киев, Львов, Николаев, Одесса, Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Волонтер

с 02.2022 по наст. время (2 года 4 месяца)
ГО «ДОФ», Миколаїв (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Smm менеджер

с 03.2021 по 04.2022 (1 год 1 месяц)
Finstream, Віддалено (Фінанси, банки, страхування)

Ведення та розвиток впізнаваності бренду в таких соцмережах як Instagram та Telegram. Робота з візуальним контентом. Написання статей для сайту бренду (копірайт/рерайт)

SMM-менеджер

с 11.2020 по 02.2022 (1 год 3 месяца)
ex-cord.com, Николаев (Приватні особи)

Займався просуванням бренду, пошуком клієнтів та їх наступним консультуванням з роботи в нашому застосунку, а також займався питанням ведення контенту для компанії в Facebook. Серед моїх обов'язків було: копірайт/рерайт, аналіз трендів, веб-дизайн, робота з клієнтами, тестування продукту. передача фідбеку розробникам застосунку

Outreach Linkbuilder

с 07.2020 по 09.2020 (2 месяца)
Международная IT Компания Traffic Terminal, Віддалено (IT)

Займався аналізом та вибудовою посилань; розробляв стратегію з комунікації з вебмайстрами англомовних ресурсів (сайтів/блогів) для подальшої публікації унікальних статтей з посиланням на сайт бренду для подальшої оптимізації росту пошукової видачі сайту замовника

Журналіст у штабі партії "Національний Корпус"

с 09.2018 по 07.2020 (1 год 10 месяцев)
"Національний Корреспондент", Миколаїв (ЗМІ, медіа)

На початку працював не на повну ставку як студент-практикант по своїй правничій спецільності (займався оформленням документообігу та оформлював заяви, звернення, запити до публічної влади міста).

Через рік до мене додались обов'язки журналіста-кореспондента (збір інформації по нагальному питанні, оформлення та написання статтей для ЗМІ, фото та відео-зйомка судових засідань, сесій міської ради та інших подій), а також обов'язки СММ-менеджера (ведення та просування каналу в таких соцмережах як Facebook, Instagram, Telegram)

Образование

ЧНУ ім. Петра Могили

Юридичeская, Миколаїв
Высшее, с 2015 по 2022 (7 лет)

Спеціальність: 081 «Право»

Юридичний ліцей

Николаев
Среднее, с 2011 по 2015 (4 года)

Знания и навыки

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Canva Movavi Просування та ведення у Telegram, Facebook, Instagram Адмініструван та наповнення контентом груп/сторінок соц-мереж Написання заяв/скарг/запитів (юр. спеціалізація) Веб-дизайн/ретуш і т.д. Трейдинг Складання т/з для вебмайстра, копірайтера, дизайнера

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Є досвід роботи на посаді linkbuilder (SEO); займався шилінгом; копірайт та рерайт на фрілансі; працював журналістом 2 роки ("Національний кореспондент"), працював SMM-менеджером, на даний момент працюю на фрілансі.

У вільний час пишу курсові та дипломні для студентів, а також є невеликий штат співробітників з написання різних робіт за направленням копірайт/рерайт (в т.ч. і англійською). Також знайомий із трейдингом, є обліковий запис на Binance та TradingView. Активно вивчаю крипторинок, у т.ч. NFT.

Ведеться сімейний проект на Wordpress (kfuu-kennel-club.com.ua), який адмініструю, наповнюю, складаю т/з для вебмайстрів, займаюся питаннями хостингу, домену та сео.

Маю диплом магістра з юридичної спеціальності. Допоможу в написанні заяв та іншої документації у цій галузі. Допоможу із презентаціями, рефератами, курсовими, дипломними.

Рівень англійської В1-В2. Рідні мови: російська та українська, можу брати переклади цих мов, послідовні, письмові чи синхронні.

Добре володію базовими програмами для монтажу контенту Photoshop, Movavi, трохи Ligtroom, Illustrator + Володіння Google Docs, Microsoft Word, Excel, Power Point.

Є досвід написання різного роду статей / копірайт / рерайт - 2 роки; SMM - 3 роки. Займався розвитком та наповненням каналів на Телеграм, Інстаграм та Фейсбук близько 3-х років.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: