Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 апреля 2024 PRO

Соломія

Кондитер, помічник кондитера

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
20 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кондитер

с 06.2023 по 01.2024 (7 месяцев)
Паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з кондитерськими виробами( мусові тістечка та торти, класика), хлібами та булочками.
Також вміння працювати з пісочним, дріжджовим, заварним, листовим тістом,заготовки для мусових тістечок, кришечок на макарон, ганашів, кремів та різних начинок.
Оформлення тортів із різноманітними начинками та декорами.
Оформлення тістечок на Кенді бари.
Оздоблення десертів на вітрину та корпоративи.
Вміння проводити інвентаризації та слідкувати за термінами продукції.

Кондитер

с 06.2022 по 12.2022 (6 месяцев)
Кундрат, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування борошняних кондитерських виробів по уніфікованих рецептурах, а саме :

Мусових тортів, порційних десертів, робота з бісквітним, заварним, листовим, пісочним та дріжджовими тістами.

Зборка, вирівнювання тортів, та мусових десертів із поєднанням різноманітних смаків.

Вміння виконувати повний цикл приготування круасанів, від замісу тіста, до начинювання, вже безпосередньо готового виробу.

Робота з краскопультом та аерографом.

Створення та розпис новорічних пряників.

Кондитер

с 02.2022 по 04.2022 (2 месяца)
Mitte, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота із замороженими листовими заготовками.
Виготовлення горішків, ягідних тартів, к'юлі,курдів, та начинок для тартів;
Випічка круасанів, та їх декорування;
Виготовлення сінабонів та різні види чізкейків.

Старший кондитер

с 06.2021 по 03.2022 (9 месяцев)
ФОП Храмов, Львів (Виготовлення продуктів здорового харчування, драже, шоколадних виробів та інше.)

Приготування драже по рецептурі, виготовлення шоколадок, та кероладак.
Робота по технологічних рецептурах.

Образование

Лдкхпп нухт

Львів
Среднее, с 2018 по 2022 (4 года)

Виготовлення хлібобулочних, макаронних, кондитерських, борошняних виробів та харчоконцентратів.

Дополнительная информация

Проходження курсу "Кенді бар"

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: