Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 июля 2020 PRO

Віталіна

Вчитель української мови, зарубіжної літератури

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Белгород-Днестровский, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

викладач української мови, зарубіжної літератури

с 09.2007 по 07.2020 (12 лет 10 месяцев)
ДНЗ "Старокозацький професійний аграрний ліцей", Біляївка (Освіта, наука)

Обов’язки:
- Викладання української мови та літератури, зарубіжної літератури
- Голова методичної комісії викладачів гуманітарних дисциплін
- Секретар педагогічної ради
- Член атестаційної комісії

Образование

Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського»

Історико-філологічний, Одеса
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 11 месяцев)

Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова та
література. Вчитель української мови та літератури і зарубіжної літератури

Дополнительная информация

•З 05.09 до 17.09.2016р. – Посвідчення про проходження курсів підвищення кваліфікації в Одеському обласному інституті удосконалення вчителів із спеціальності: учитель української мови та літератури;
•2016р – Сертифікат проходження курсу з використання інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні навчальних предметів;
•28.03.2017р. – Сертифікат про участь в інтернет-марафоні для педагогів усіх категорій за темою «Мультимедіа: формування акмеологічного освітнього простору»
•Червень 2017р. – Сертифікат про участь в інтернет-марафоні за темою «Досвід успішних реформ естонської й фінської освіти для України. Європейський контекст» », що проводився згідно з Концепцією «Нова українська школа» та в рамках реалізації міжнародного проекту «Кращі світові освітні практики» на тему: «Компетентні й мотивовані викладачі й директори шкіл».
•Червень 2017р. – Сертифікат про участь у Міжнародному Інтернет-марафоні за темою «Світові освітні практики. Досвід Канади», що проводився згідно з Концепцією «Нова українська школа» та в рамках реалізації міжнародного проекту «Кращі світові освітні практики» на тему: «Система освіти в провінції Онтаріо, Канада: Методи і способи, щоб допомогти ВСІМ учням досягти успіху»
•Червень 2017р. – Сертифікат про участь у Міжнародному Інтернет-марафоні за темою «Досвід освіти ХХІ сторіччя. Європейський контекст», що проводився згідно з Концепцією «Нова українська школа» та в рамках реалізації міжнародного проекту «Кращі світові освітні практики» на тему: «Освітні рОботи – навчання із захопленням»
•22.06.2017р. – Сертифікат про участь у вебінарі від фіналістів незалежного педагогічного конкурсу «Спікер року», що проходив у межах проекту «Global Educational Discovery» за темою: «Дистанційне навчання в системі загальної середньої освіти. З досвіду роботи: від А до Я»
•22.06.2017р. – Сертифікат про участь у вебінарі від фіналістів незалежного педагогічного конкурсу «Спікер року», що проходив у межах проекту «Global Educational Discovery» за темою: «Як зробити кожен урок цікавим та корисним, або 7 дієвих порад для успішного вчителя»
•22.06.2017р. – Сертифікат про участь у вебінарі від фіналістів незалежного педагогічного конкурсу «Спікер року», що проходив у межах проекту «Global Educational Discovery» за темою: «Місія: літературний лікнеп, або як провести Lito з корист(you)
•22.08.2017р. – Сертифікат про те, що прослухано вебінар для педпрацівників усіх категорій за темою: «Зміни в українській школі. На що очікувати?»
•22.08.2017р. – Сертифікат про те, що прослухано вебінар для вчителів зарубіжної літератури за темою: «Компетентнісний підхід у викладанні зарубіжної літератури»
•16.04.2018р. – Сертифікат про участь у вебінарі для вчителів зарубіжної літератури за темою: «Інфографіка на уроках зарубіжної літератури»
•16.04.2018р. – Сертифікат про участь у вебінарі для вчителів зарубіжної літератури за темою: «Звичайні форми роботи – новий підхід: розвиваємо ключові компетентності»
•10.07.2018р. – Сертифікат про участь у вебінарі від фіналістів незалежного педагогічного конкурсу «Спікер року», що проходив у межах проекту «Global Educational Discovery» за темою: «Сторітеллінг – мистецтво цікавої розповіді, або Як уникнути одноманітності на уроці»
•Квітень 2018р. – Участь у VIII Всеукраїнській науково-практичні Інтернет-конференції від ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» та друк матеріалів у науково-теоретичному збірнику «Формування професіоналізму фахівця в системі безперервної освіти» на тему: «Формування технологічної готовності майбутніх педагогів»
•Травень 2018р. – Сертифікат учасника IV Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна філологія: теорія і практика» та опублікування матеріалів на тему: «Організація акмеологічного простору уроків української мови та літератури»
•Жовтень 2019р. – Учасник освітянського форуму «Мовно-літературна освіта в НУШ»
•15.10 – 02.11.2019р. – проходження курсів підвищення кваліфікації в Одеському обласному інституті удосконалення вчителів із спеціальності: учитель зарубіжної літератури
•07.05 - 08.05.2020р. - проходження курсів підвищення кваліфікації в Одеському обласному інституті удосконалення вчителів із спеціальності: «Методичний інструментарій навчання української мови»
•21.05.2020р. – сертифікат учасника регіонального науково-практичного семінару «Реалізація перспективного педагогічного досвіду у закладах професійної (професійно-технічної) освіти» (ДЗВО «Університет менеджменту освіти» м. Біла Церква)
•12.06.2020р. – сертифікат курсів підвищення кваліфікації в Одеському обласному інституті удосконалення вчителів на тему: «Сучасні технології та сервіси створення скрайбінг-презентацій та відеороликів»
•23.06.2020р. - сертифікат курсів підвищення кваліфікації в Одеському обласному інституті удосконалення вчителів на тему: «Інноваційні технології навчання при викладанні української а зарубіжної літератур»

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: