Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2024 PRO

Максим

Митний брокер, керівник відділу ЗЕД, юрист, менеджер з продажів, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Житомир
Готов работать:
Житомир, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор, менеджер ЗЕД, митний брокер

с 08.2010 по 03.2021 (10 лет 7 месяцев)
ТОВ "Комодо Альянс", Житомир (Видавництво, поліграфія)

Загальне керівництво, розвиток, координація між підрозділами; пошук і розвиток ринків збуту та постачальників за кордоном (Європа, Азія, Північна Америка, Африка), повний документальний і організаційний супровід зовнішньоекономічних операцій, митне оформлення.

Помічник прокурора

с 04.2004 по 02.2009 (4 года 10 месяцев)
Прокуратура міста Житомира, Житомир (Юриспруденція)

Підтримання обвинувачення в суді, нагляд за слідством у кримінальних справах, підготовка та супровід цивільних позовів, нагляд за поліцією, ІТТ, ДАБК, дотриманням законодавства на транспорті, прийом громадян.

Образование

Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого

Інститут прокуратури, Харків
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

Дополнительная информация

Р Е З Ю М Е


Рудницький Максим Вікторович

Юрист (спеціаліст)
Дата народження 07.10.1981 року (41 рік), місто Житомир.

Побажання до майбутньої роботи:
Посада: юрист, митний брокер, менеджер ЗЕД
Зарплата від: відрядна форма оплати (по тарифу за фактично наданий обсяг робіт/послуг)
Графік роботи: гнучкий графік, дистанційна робота

Навчання.
1999-2004 роки
Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого, Інститут підготовки кадрів для органів прокуратури України (місто Харків). Спеціаліст з правознавства (повна вища юридична освіта).
Виконував обов’язки старости групи, брав участь в науково-практичній та публічній роботі.
2009 рік
Курси підвищення кваліфікації Національної академії прокуратури України (місто Київ), тематика – позовна діяльність. Наказом ректора призначений старостою групи. За результатами складання іспиту запрошений до аспірантури.
Робота.
2004-2009 – робота в прокуратурі міста Житомира. Помічник прокурора міста Житомира. Юрист 2-го класу. Функціональні обов’язки: вирішення звернень громадян та заяв і повідомлень про злочин; підтримання державного обвинувачення в судах; представництво інтересів держави та громадянина цивільних, господарських та адміністративних судах; вивчення, систематизація, кодифікація законодавства; нагляд за додержанням законодавства правоохоронними органами та установами примусового впливу, пов'язаними з обмеженням волі громадян, нагляд за додержанням банківського, бюджетного та податкового законодавства.
2009-2010 – робота за цивільно-правовою угодою юрисконсультом в ПП "Кавоманія": юридичне супроводження діяльності підприємства, представництво у відносинах з державними органами, банківськими установами та контрагентами.
2011-2021 - директор ТОВ "Комодо Альянс": загальне керівництво й організація роботи, безпосереднє управління відділом менеджерів та бухгалтерії, юридичний супровід діяльності товариства, менеджер ЗЕД, підготовка та митне оформлення товарів, повний супровід зовнішньо-економічних операцій.
2021-теперішній час - митний брокер.
Знання ПК: базовий рівень (впевнений користувач) – робота з текстом, офіс, спеціальні програми, законодавчі бази, Інтернет.
Знання мов: українська, російська – досконало, англійська – базовий рівень (спеціалізований клас в школі), хорватська (початковий рівень).
Особисті якості.
Професіоналізм, відповідальність, пунктуальність, бажання та вміння працювати в команді, підвищувати кваліфікацію, здатність до самостійної роботи, лідерські та організаторські якості, комунікабельність, цілеспрямованість, стійкість до стресів, почуття такту та гумору.
Зв’язок:моб. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: