Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Евгеній

Шеф-кухар, 60 000 грн

Рассматривает должности: Шеф-кухар, Кухар в сім'ю, Приватний кухар
Вид занятости: полная, неполная
Возраст: 32 года
Город: Киев
Рассматривает должности:
Шеф-кухар, Кухар в сім'ю, Приватний кухар
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф кухар

с 08.2023 по 08.2025 (2 года)
кафе Tisto bistro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Розробка меню
-Проведення інвентаризація
-Підбір, та навчання персоналу
-Праця з постачальниками
-Прорахунок собівартості страв

Су-шеф

с 08.2022 по 05.2023 (10 месяцев)
Shelest hotel, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль та якість видачі страв.
-Організація робочих місць для кухарів.
-Скдадання заявки на продукцію.
-допомога шефу в розробці меню.
-Проведення інвентаризацій.

Приватний кухар в сім'ї

с 03.2021 по 01.2022 (11 месяцев)
Приватна особа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Індивідуальний підхід до потреб замовника .
-Прорахунок БЖУ
-Закупка продуктів.

Кухар

с 07.2020 по 08.2022 (2 года 2 месяца)
Fenix Italia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Приготування якісних та смачних страв.
-Приготування сервісу та заготовок.
-Дотримпння чистоти на робочому місці.

Кухар

с 10.2019 по 04.2020 (7 месяцев)
La Veranda, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль та якість видачі страв.
-Організація робочих місць для кухарів.
-Скдадання заявки на продукцію.
-Проведення інвенторізацій.

Кухар універсал

с 12.2018 по 12.2019 (1 год)
Ресторан ,,Bionccoro", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 04.2018 по 12.2018 (9 месяцев)
Ресторан ,,Vero Vero,,, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Старший кухар

с 09.2016 по 03.2018 (1 год 7 месяцев)
Кафе Wake up, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Контроль та якість видачі страв.
-Організація робочих місць для кухарів.
-Скдадання заявки на продукцію.
-Проведення инвенторізацій.

Кухар

с 04.2015 по 01.2016 (10 месяцев)
Ресторан ,,Парус,,, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Образование

ВПУ #25

Плиточник,штукатур, Київ
Среднее специальное, с 2010 по 2011 (1 год)

Знания и навыки

  • Діетичні страви
  • Спортивне зарчування
  • Прорахунок БЖУ

Знание языков

Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: