Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 июля 2021

Галина

Начальник відділу, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Мостиска

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

Павлеса Галина Ярославівна

Домашня адреса: Львівська обл. Мостиський р-н.
с.Завада
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 06.12.1982р.
Сімейний стан: не заміжня
Освіта: вища.
Освіта:
1989-1998рр. – Арламоволянська основна школа (Львівська обл.), атестат з відзнакою.
1998-2000рр. – Львівський економічний ліцей банківської справи .
2000-2003рр- Львівський банківський інститут Національного банку України , факультет: економічний, спеціальність: облік і аудит, диплом бакалавра.
2000- 2004рр.- Львівський банківський інститут Національного банку України, факультет: економічний, спеціальність: облік і аудит, диплом спеціаліста.

Досвід роботи:
2001-2002рр.-Мостиське районне управління Пенсійного фонду України на посаді секретар-друкарка.
2002-2002рр. Страхова компанія СМП «ЮВЗАКІ» на посаді страховий агент.
2002-2003рр.- Мостиська філія ЗАТ СК «Галицька» на посаді страховий агент.
2003-2004рр.-АТ «Кредит Банк України» Самбірська філія на посаді економіста з операційної роботи бухгалтера Мостиського ТВБВ.
Посадові обов’язки: продаж продуктів та послуг банку (депозити, кредити, банківські платіжні картки, платежі, внутрішні та міжнародні перекази), робота з клієнтською базою (супроводження та якісне обслуговування клієнтів).
2004-2012рр.-АТ «Кредит Банк України» Самбірська філія на посаді економіста з операційної роботи бухгалтера Городоцького ТВБВ.
Посадові обов’язки: пошук та залучення нових клієнтів (виконання планів продаж), консультування клієнтів по умовах кредитування, оформлення та видача кредитів, обслуговування існуючих клієнтів,
2011-2017рр.-ПАТ «Кредобанк» на посаді начальника відділення.
Посадові обов’язки: проведення консультацій для потенційних клієнтів і залучення на обслуговування в банк по роздрібних продуктах та послугах, залучення на обслуговування корпоративних клієнтів та їх обслуговування, проведення експортно-імпортних операцій, здійснення первинної ідентифікації клієнтів при оформленні документів/послуг, виконання нормативів продаж, контроль дотримання технологій продаж та стандартів обслуговування клієнтів, вирішення проблемних ситуацій з клієнтами та забезпечення якісного обслуговування.

2017р. по даний час декретна відпустка.
Найбільші досягнення:
Досягнула високого професійного рівня в знанні банківської нормативної бази та банківських продуктів, пошук та залучення на обслуговування в банк нових клієнтів, вміння якісно та швидко обслуговувати клієнта, професійно вирішувати складні ситуації пов»язані з операційного діяльністю, виконання плланів продаж на рівні 100%. Отримала нагороди за виконання планів продаж «Найкращий начальник відділення 2013р», «Найкращий начальник відділення 2014р», «Найкращий начальник відділення 2015р».
Знання іноземних мов:
Українська – рідна; російська – добре; польська-базово; англійська мова-зі словником.
Навички:
Досвідчений користувач: системи Б2, EFOR, MS Office (Word, Exсel, Power Point, MS Explorer, Opera, E-mail (Outlook Express).
Особисті якості:
Комунікабельність, креативність, відповідальність, пунктуальність, цілеспрямованість, наполеглива, здібна до планування та організаційних процесів. Характер спокійний, урівноважений, доброзичлива. Маю бажання набувати нові вміння та якості. Вмію працювати самостійно і в команді, аналізувати та логічно мислити. Швидка адаптація до нових робочих умов. Шкідливих звичок не маю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: