Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Олександр

Менеджер з розвитку

Рассматривает должности:
Менеджер з розвитку, Менеджер проєктів, Продукт-менеджер, Менеджер з закупівель, Національний менеджер, Менеджер з продажу, Генеральний директор, Регіональний керівник
Вид занятости:
полная
Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний Технік-Технолог

с 06.2022 по наст. время (3 года 2 месяца)
OKKO, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Керівник відділу розвитку громадського харчування

с 07.2015 по 07.2020 (5 лет)
WOG, Київ (Автобізнес та автосервіс)

R&D Директор (керівник відділу розвитку громадського харчування) Тел [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Спираючись на більш ніж 20 річний досвід роботи в галузі харчування, здолавши шлях від помічника кухара до Бренд-Шефа, у 2015-му очолив напрямок Food в мережі заправних комплексів WOG.

Що вдалось зробити за 5 років?
Да, певно, і не переказати в коротенькому резюме, 5 років це Віха в житі і в розвитку компанії. А-ле деякі особливо значимі можна і виділити: Запуск WOG-CAFÉ-Інтерсіті, Найкавовіша-кава, Хот-Дог як на WOG, Сосиски на власному заводі, Введеня HACCP, Введеня Кайдзен, Облепиховий чай та багато, багато усього.
Чім бути користен?
Забезпечу приріст прибутку мінімум 10% на рік, створю конкурентну перевагу, оптимізую витрати, стандартизую всі процеси (від закупівель до продажів), організую якісне навчання та контроль знань, введу автоматизацію від продажів до замовлень, запропоную стратегію маркетингу, пророблю оптимізацію персоналу та його якісне управління, запущу процес постійних покращень «Кайдзен».
Напевно, треба сказати трохи глибше про себе?
Навчався у кращих європейських Шеф-Кухарів та прогресивних Менеджерів, які працювали в Україні: Себаст'ян Ле Пенуа (учень Жюля Рюбішона) – Ле Гранд Кафе, Андре Пельтре – Фелліні, Андрій Романенко (Ген-Директор «Domino's Pizza), Олександр Овчаренко, Денис Кудін, розвиваючи та відточуючи навички у приготуванні їжі та управлінні підприємствами харчової промисловості та громадського харчування.
Шеф-Кухарем працюю з 2005 року.
Очолював проектування та введення в експлуатацію великих та малих комплексів харчової промисловості та громадського харчування: Аквапарк (м. Бровари), Картель – ГЛК-Буковель, GFS-grоup, Нововолинський м'ясокомбінат, Пирятинський продукт «СмаКом» … .
Налагоджував роботу підприємств/мереж, створював конкурентні асортиментні структури, забезпечував «правильну» закупівлю, стандартизував смакові якості страв. Виводив проекти із кризи, а нові – на найвищий рівень. Забезпечував роботу з колективом – психологічний настрій та система мотивування, особиста гігієна. Контролював та налаштовував виконання санітарних норм продуктів, приміщень, обладнання. Впроваджував та експлуатував підприємства за системою HACCP.
Такі книги як «Мистецтво війни. - Сунь-цзи», «Як занапастити ресторан. - Олега Назарова», «Як занапастити власний бізнес. – Костянтина Бакшта», «Тайм-драйв. - Гліб Архангельського» і всі Татуїров Батирьова прочитав разів по 6 точно.
Дата народженя: 20.02.1978
Професійні навички:
- знання технологій розробки та проектування виробництв та підприємств;
- навички систематизації структури підприємства;
- досвід управління категоріями та напрямками.
- впровадження у практику теоретичних стратегій мотивації персоналу, розвитку проекту та його позиціонування.

Образование

СПТУ №14 (1993-1995 р.) – спеціальність: Кухар (4 розряд).

Кухар, Миргород
Среднее специальное, с 1993 по 1995 (2 года)

Знания и навыки

  • AutoCAD
  • Trello
  • MS Visio
  • MS Outlook
  • MS Project
  • MS Office
  • ІнтерГотель
  • D2 System
  • Профіт
  • B52
  • Google Drive

Дополнительная информация

Досвід роботи:

1995-2005 р. – кухар, ресторан всі процеси.
2005-2006 р. – Шеф-Кухар, РМК “Козацький”, кав'ярня “Кав'ярня на Майдані” (м. Київ).
2006-2006 р. – Шеф-консультант, мережа кафе “Пан-Піцца”(м. Одеса) – розробка та впровадження нових страв для переходу мережи в "Компот".
2006-2007 р. – Шеф-Кухар, казино "Імперіал" (м. Київ).
2008-2009 р. – Бренд-Шеф, мережа піцерій «PizzaMania», мережа кав'ярень «Coffe-Club» (м. Київ) – розробка продукту «з нуля»: концепт проектів, розробка та організація структури мереж, детальне проектування Піцерій та Кав'ярня .
2009 р. – Шеф-Кухар, розважальний комплекс «Аквапарк-Термінал» (м. Бровари) – запуск об'єкту «з нуля» з розробкою кухні для закладів різного типу (фаст-фуд, ресторан, піцерія, суші бар, кондитерські та пекарні).
2010 р. – Шеф-Кухар, м. Київ, паб «Блін-Даж».
2010 –2012 р. – Шеф-Кухар, арт-ресторан «Шляпа» (м. Київ) – запуск об'єкта «з нуля», розробка та організація структури підприємства, детальне проектування, розробка всіх ліній меню.
2012 р. - Шеф-Кухар, «Славутич ЩАТО Пивоварня» (м. Київ) – розробка та впровадження нових страв, +локація на Евро-2012.
2013 р. - Шеф-Кондитер, «Montelimar – кондитерська майстерня» (м. Київ) – розробка та впровадження нових десертів, підняття майстерні з «колін».
2014 р. – Бренд-Шеф, «Мережа готелів Чорне Море» (м. Одеса) – розробка та впровадження нових страв, керування в високий сезон.
2014-2015 р. - Бренд-Шеф, «Картель» (Гірськолижний курорт Буковель) «Бугіль, Кнайпа, Обжора, Панорама-бар, Тут-Фуд, Ярмарок, Конопица, Пончикова, Чебуречна – розробка та впровадження нових страв, в високий сезон.
2015-2020 р. починав - Бренд-Шефом, потім керував відділом розвитку на посаді директора з розвитку ГХ в компанії «WOG» (мережа автозаправних комплексів) «АЗКА-WOG, WOG-Cafe, WOG-Café-Інтерсіті, WOG-Cafe-Аеропорт, WOG-Cafe -Bus – розробка та впроваджена...
2020 р. Директор з розвитку GFS
2021 р. Шеф-консультант, мережа АКЗа KLO (м. Київ) – розробка та впровадження нових страв.
2022 р. Керуючий волонтерською кухнею на "Русанівці", зібрав та запустив кухню для харчування заблокованих на острові.
2022-2024 р. Бренд-Шеф-Кухарь АЗКа ОККО.
2024 р. Керівник відділу власного виробництва (громадського харчування), «АЗКа-Параллель, АЗКа-Мотто, – розробка та впровадження асортиментної матриці. Ведення категорії громадського харчування. Реорганізація мережі Мотто, Люкс-Вен, Турбо-ОІЛ, Народна в мережу АЗКа Параллель..

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: