Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2024

Сергій

Front-end розробник, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Ахтырка
Готов работать:
Ахтырка, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Яковенко Сергій Миколайович
Контактні дані: тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Особисті дані: народився 04.01.1975 року.
Досвід роботи: 2016 рік – теперішній час – заступник редактора газети «Громада плюс» (паралельно співпрацюю з газетою «Прапор перемоги»). 2014-2015 роки – редактор газети «Лідер». У попередні роки працював журналістом та редактором ряду місцевих видань в Охтирці на Сумщині.
В якості редактора забезпечував вчасний випуск газет навіть в екстремальних умовах (відключення електроенергії тощо). Маю великий досвід написання матеріалів про людей різних професій і соціальних статусів та легко знаходжу з ними спільну мову.
Освіта: 1992-1997 роки – навчався у Сімферопольському державному університеті (історичний факультет; спеціальність – історик, викладач історії).
Додаткові відомості: самостійно вивчаю програмування (отримав сертифікат про закінчення курсу “Основи веб-розробки (HTML, CSS, JavaScript)”, англійську та японську мови (щодо останньої маю міжнародний сертифікат JLPT № 4), захоплююся, серед іншого, психологією та здоровим способом життя, шкідливих звичок не маю. На сьогодні опановую фрейморк Vue.js. Вивчаю Node.js та MySQL. Також почав розробляти свої перші сайти. Ось посилання на деякі з них:
https://yakov0401.neocities.org/Me2/events.html
https://yakov0401.neocities.org/jQuery/slider.html
Сподіваюся на плідну та взаємовигідну співпрацю!

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: