Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 января 2024 PRO

Уляна

Юрист, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник юрвідділу Департаменту по роботі з непрацюючими активами

с 10.2014 по наст. время (9 лет 7 месяцев)
АТ Кредобанк, Львів (Фінанси, банки, страхування)

-Аналіз та розробка стратегії, вибір заходів та їх реалізація для зменшення проблемних активів клієнтів корпоративного, малого та роздрібного бізнесу, лізингу
-Проведення аналізу та контроль за виконанням заходів примусового стягнення спрямованих на погашення проблемної заборгованості, які виконуються зовнішніми компаніями згідно укладених договорів доручень
-Здійснення заходів по примусовому стягненню проблемних активів (судове, позасудове стягнення заборгованості, виконавчі написи, прийняття майна в погашення заборгованості)
-Представництво інтересів Банку в судах усіх рівнів та усіх інстанцій, правоохоронних органах, органах ДВС, приватних виконавців, нотаріусів.
-Розробка та участь в підготовці всіх видів договорів, що укладаються Банком при здійсненні реструктуризації та стягненню проблемної заборгованості (відступлення прав вимоги, перевід боргу, прощення, продаж предмету забезпечення від імені Банку).
-Організація та проведення операцій з продажу проблемної заборгованості, (пакетно або індивідуально) третім особам.
-Співпраця з спеціалізованими компаніями, що займаються стягненням проблемної заборгованості.
-Підготовка правових експертних висновків, заключень
-взаємодія з НБУ з питань діяльності банку

Начальник юридичного відділу

с 08.2009 по 10.2016 (7 лет 2 месяца)
ПАТ «ВТБ БАНК, Львів (Фінанси, банки, страхування)

Юридичний супровід діяльності банку,зокрема відділень 6 областей західного регіону, претензійно-позовна робота ,складання процесуальних документів усіх видів(позовна, апеляційні,касаційні скарги, відзиви, заперечення, розробка стратегії правової позиції з метою захисту інтересів банку), участь у судових засіданнях в судах усіх інстанцій, в тому числі у інших областях України. Розробка типових форм договорів та інших документів правового характеру, що використовуються в банківській діяльності; перевірка та погодження внутрішніх нормативних документів банку (положення, продукти, процеси, тощо); перевірка правосуб’єктності та повноважень представників контрагентів банку; перевірка договорів та ін. документів у сфері господарської діяльності банку; перевірка та погодження протоколів розбіжностей до типових форм договорів; юридична експертиза та надання висновків щодо кредитування фізичних осіб (повноваження, забезпечення, в т.ч. операції з цінними паперами, об’єктами незавершеного будівництва, реконструйованими об’єктами нерухомості); юридична експертиза та надання висновків щодо проведення кредитних операцій з юридичними особами (повноваження, забезпечення); юридична експертиза та надання висновків щодо реструктуризації кредитів; юридичний супровід пасивних операцій банку; надання юридичних висновків за запитами підрозділів банку з проблемних питань банківської діяльності; перевірка, погодження, підготовка листів, повідомлень, ін. кореспонденції клієнтам, контрагентам банку, державним органам; надання юридичних консультацій співробітникам банку. Постійна судова практика у сфері господарського, цивільного та адміністративного права. Системна аналітична робота юридичної діяльності відділу. Підготовка звітності.
Правовий супровід развитку мережі банку (договори оренди, підряду, надання послуг/виконання робіт, і т.д.); правовий супровід інвестиційних операцій, операцій з цінними паперами, платіжними карточками; супровід операційної діятельності банку; супровід партнерських програм банку (взаємодія з страховими, брокерськими, ріелторськими компаніями, з фондами фінансування будівництва); погодженняс та розробка внутрішніх нормативних документів, які регулють проведення банківських операцій, внутрішніх процедур банку; узагальнення практики застосування законодавста при здійсненні банківських операцій юридичними підрозділами банку; моніторинг законодавства і практики його застосування.

Юрисконсульт корпоративних клієнтів Львівського відділення

с 11.2006 по 08.2009 (2 года 9 месяцев)
ЗАТ «Альфа-Банк», Львів (Фінанси, банки, страхування)

Юридичний супровід діяльності банку, претензійно-позовна робота , участь у судових засіданнях в тому числі у інших областях України. Надання висновків з питань кредитування клієнтів корпоративного, малого та роздрібного бізнесу.

Головний юрисконсульт

с 01.1997 по 11.2006 (9 лет 10 месяцев)
ВАТ Ощадбанк Львівське обласне управління, Львів (Фінанси, банки, страхування)

Юридичний супровід діяльності банку,надання висновків з питань пасивних операцій банку, претензійно-позовна робота , участь у судових засіданнях в тому числі у інших областях України. Надання висновків з питань кредитування клієнтів корпоративного, малого та роздрібного бізнесу, а також усіх правових питань у діяльності підприємств, які можуть мати вплив на відносини між клієнтом та банком

Помічник адвоката

с 06.1995 по 08.1996 (1 год 2 месяца)
ТОВ Фірма «Веда», Львів (Юриспруденція)

Образование

ЛНУ ім.І.Франка

Юридичний, правзнавтво, Львів
Высшее, с 1991 по 1996 (4 года 9 месяцев)

денна форма навчання

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office

Знание языков

Польский — средний

Рекомендации

  • Романів Ігор Миколайович

    Романів Ігор Миколайович

    Директор філії – Львівське обласне управління, АТ «Державний Ощадний Банк України»

    Контактные данные скрыты
  • Змерзлий Микола Миколайович

    Змерзлий Микола Миколайович

    Директор юридичного департаменту, АТ «КРЕДОБАНК»

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Наявне Cвідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю

10.10.2014 р по т.ч. -Начальник юридичного відділу Департаменту по роботі з непрацюючими активами АТ Кредобанк
10.08.2009р по 09.10.2016-Начальник юридичного відділу ПАТ ВТБ Банк
20.11.2006р по 10.08.2009р.Юрисконсульт корпоративних клієнтів Львівської філії ЗАТ «Альфа-Банк»
03.01.1997р. По 16.11.2006р.головниий юрисконсульт Львівського обласного управління Державного ощадного банку України
01.06.1995 р. По 30.08.1996р.помічник адвоката ТОВ Фірма «Веда»
1991 -1996 Львівський національний університет ім.. І. Франка спеціальність правознавство, денна форма, юрист

Юридичний супровід діяльності банку ,надання висновків з питань активних та пасивних операцій банку, претензійно-позовна робота , участь у судових засіданнях усх рівнів та інстнацій, надання висновків з питань кредитування клієнтів корпоративного, малого та роздрібного бізнесу, а також усіх правових питань у діяльності підприємств, які можуть мати вплив на відносини між клієнтом та банком, реалзація будь-яких існтрументів зменшення проблемної заборгованості

Цілеспрямована,пунктуальна, відповідальна, вмію організувати роботу відділу або управління, в безпосередньому підпорядкуванні знаходилось 11 працівників 6 областей регіону, вмію працювати у стресових ситуаціях. Легко знаходжу спільну мову з оточуючими, володію досвідом проведення переговорів, володію навиками медіації.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: