Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 12 декабря 2021 PRO

Юлія

Інженер харчових технологій, технік-технолог харчової діяльності, кухар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Су-Шеф

с 06.2020 по 10.2020 (4 месяца)
ресторан Вугільна шафа, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-Кухар

с 02.2020 по 09.2021 (1 год 7 месяцев)
готель Мардан, Буковель (Готельно ресторанний комплекс SPA)

Функціональні обов'язки Шеф-Повар а, Розробка та утвердження піци,суші меню,
Кондитерські вироби.

Шеф-Повар

с 05.2019 по 12.2019 (7 месяцев)
Готель Стара правда, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов'язки Шеф-Повар,зміна технологій приготування страв згідно з меню, Шоу-Мастер класу, навчання персоналу, дитячий Мастер-клас з Японської кухні.

Кухар

с 12.2018 по 05.2019 (5 месяцев)
готель Фоміч, Буковель (SPA Resort Hotel Fomich)

Функціональні обов'язки Старшого Кухаря, контроль якості готової продукції та виготовлення блюд за технологією приготування

Су-Шеф

с 04.2018 по 12.2018 (8 месяцев)
Ruta Family Clab Hotel, Затока (Готельно ресторанний)

Функціональні обов'язки Старшого Кухаря

Старший кухар гарячого процесу

с 05.2015 по 04.2017 (1 год 11 месяцев)
ресторан Фішка, Кирилівка (Готельно-ресторанний бізнес)

Отримання Золотої таблички РЕВІЗОР!

Завідувач Дитячого харчування

с 08.2011 по 06.2013 (1 год 10 месяцев)
ЗОШ ✓1 Донецька область м.Мар'їнка, Мар'їнка (Дитяче харчування, дошкільного віку,та шкільного віку)

Розробка меню, дотримання вимог стандартів та гігієни, санітарія, ведення повного пакету документів з дитячого харчування,до гос.вимогам РАЙОНО при Ма'їнськой Адміністрації

Бренд- Шеф, Шеф-Повар,Пкарь-Кондитер

с 05.2004 по 12.2010 (6 лет 7 месяцев)
Фірма АЛРОСА, Якутск (Круїзний туристичний лайнер)

Розвиток -як фахівця, який є одним із найважливіших завдань для Майстрів в нашій сфері.

Образование

ДОНнует

Харчові технології та інженерія, інженер харчової діяльності, Кривий Ріг
Высшее, с 2016 по 2020 (4 года)

ДонНУЕТ ім.М.Туган-Барановського

Технік-технолог харчової діяльності, Докучаєвськ
Неоконченное высшее, с 2010 по 2014 (3 года 10 месяцев)

Донецький проф.ліцей харчов.діяльності

Кухар,Кондитер, Донецьк
Среднее специальное, с 2003 по 2005 (1 год 4 месяца)

Дополнительная информация

Не має нічого не можливого,головне бажання, працювати тільки в команді професіоналів,приносити радість нашім Гостям:)Готувати тільки смачну їжу, і видавати блюда Тільки з побажаннями Добра, і Любові!
Готова до переїзду в інше місто,
Розглядаю усі умови для праці,та проживання.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: