Юлія
Інженер харчових технологій, технік-технолог харчової діяльності, кухар
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 40 лет
- Город проживания:
- Ивано-Франковск
- Готов работать:
- Ивано-Франковск, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6499433
Опыт работы
Су-Шеф
с 06.2020 по 10.2020
(4 месяца)
ресторан Вугільна шафа, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-Кухар
с 02.2020 по 09.2021
(1 год 7 месяцев)
готель Мардан, Буковель (Готельно ресторанний комплекс SPA)
Функціональні обов'язки Шеф-Повар а, Розробка та утвердження піци,суші меню,
Кондитерські вироби.
Шеф-Повар
с 05.2019 по 12.2019
(7 месяцев)
Готель Стара правда, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Функціональні обов'язки Шеф-Повар,зміна технологій приготування страв згідно з меню, Шоу-Мастер класу, навчання персоналу, дитячий Мастер-клас з Японської кухні.
Кухар
с 12.2018 по 05.2019
(5 месяцев)
готель Фоміч, Буковель (SPA Resort Hotel Fomich)
Функціональні обов'язки Старшого Кухаря, контроль якості готової продукції та виготовлення блюд за технологією приготування
Су-Шеф
с 04.2018 по 12.2018
(8 месяцев)
Ruta Family Clab Hotel, Затока (Готельно ресторанний)
Функціональні обов'язки Старшого Кухаря
Старший кухар гарячого процесу
с 05.2015 по 04.2017
(1 год 11 месяцев)
ресторан Фішка, Кирилівка (Готельно-ресторанний бізнес)
Отримання Золотої таблички РЕВІЗОР!
Завідувач Дитячого харчування
с 08.2011 по 06.2013
(1 год 10 месяцев)
ЗОШ ✓1 Донецька область м.Мар'їнка, Мар'їнка (Дитяче харчування, дошкільного віку,та шкільного віку)
Розробка меню, дотримання вимог стандартів та гігієни, санітарія, ведення повного пакету документів з дитячого харчування,до гос.вимогам РАЙОНО при Ма'їнськой Адміністрації
Бренд- Шеф, Шеф-Повар,Пкарь-Кондитер
с 05.2004 по 12.2010
(6 лет 7 месяцев)
Фірма АЛРОСА, Якутск (Круїзний туристичний лайнер)
Розвиток -як фахівця, який є одним із найважливіших завдань для Майстрів в нашій сфері.
Образование
ДОНнует
Харчові технології та інженерія, інженер харчової діяльності, Кривий Ріг
Высшее, с 2016 по 2020 (4 года)
ДонНУЕТ ім.М.Туган-Барановського
Технік-технолог харчової діяльності, Докучаєвськ
Неоконченное высшее, с 2010 по 2014 (3 года 10 месяцев)
Донецький проф.ліцей харчов.діяльності
Кухар,Кондитер, Донецьк
Среднее специальное, с 2003 по 2005 (1 год 4 месяца)
Дополнительная информация
Не має нічого не можливого,головне бажання, працювати тільки в команді професіоналів,приносити радість нашім Гостям:)Готувати тільки смачну їжу, і видавати блюда Тільки з побажаннями Добра, і Любові!
Готова до переїзду в інше місто,
Розглядаю усі умови для праці,та проживання.
Другие резюме этого кандидата
30 000 грн
Ивано-Франковск, Удаленно
Полная занятость, неполная занятость
- Су-Шеф, Ресторація Вугільна Шафа, 4 месяца
- Шеф кухар, SPA Готель Ресторан МАРДАН, 1 год 7 месяцев
Похожие кандидаты
Инженер-технолог пищевой промышленности
Удаленно
Бренд шеф-кухар, технолог
Ивано-Франковск, Киев
,
еще 8 городов
Інженер КВПіА (комп'ютерні технології), викладач інформаційних технологій
51000 грн, Киев, Черкассы
,
еще 2 города
Інженер-технолог, кризовий менеджер, керівник виробництва (харчова промисловість)
Винница, Днепр
,
еще 5 городов
Шеф-кухар, технолог харчування, суші-майстер
Другие страны, Удаленно
Кухар (5 р.), технік-технолог
18000 грн, Ивано-Франковск