Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 декабря 2021 PRO

Юлія

Інженер харчових технологій, технік-технолог харчової діяльності, кухар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Су-Шеф

с 06.2020 по 10.2020 (4 месяца)
ресторан Вугільна шафа, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-Кухар

с 02.2020 по 09.2021 (1 год 7 месяцев)
готель Мардан, Буковель (Готельно ресторанний комплекс SPA)

Функціональні обов'язки Шеф-Повар а, Розробка та утвердження піци,суші меню,
Кондитерські вироби.

Шеф-Повар

с 05.2019 по 12.2019 (7 месяцев)
Готель Стара правда, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов'язки Шеф-Повар,зміна технологій приготування страв згідно з меню, Шоу-Мастер класу, навчання персоналу, дитячий Мастер-клас з Японської кухні.

Кухар

с 12.2018 по 05.2019 (5 месяцев)
готель Фоміч, Буковель (SPA Resort Hotel Fomich)

Функціональні обов'язки Старшого Кухаря, контроль якості готової продукції та виготовлення блюд за технологією приготування

Су-Шеф

с 04.2018 по 12.2018 (8 месяцев)
Ruta Family Clab Hotel, Затока (Готельно ресторанний)

Функціональні обов'язки Старшого Кухаря

Старший кухар гарячого процесу

с 05.2015 по 04.2017 (1 год 11 месяцев)
ресторан Фішка, Кирилівка (Готельно-ресторанний бізнес)

Отримання Золотої таблички РЕВІЗОР!

Завідувач Дитячого харчування

с 08.2011 по 06.2013 (1 год 10 месяцев)
ЗОШ ✓1 Донецька область м.Мар'їнка, Мар'їнка (Дитяче харчування, дошкільного віку,та шкільного віку)

Розробка меню, дотримання вимог стандартів та гігієни, санітарія, ведення повного пакету документів з дитячого харчування,до гос.вимогам РАЙОНО при Ма'їнськой Адміністрації

Бренд- Шеф, Шеф-Повар,Пкарь-Кондитер

с 05.2004 по 12.2010 (6 лет 7 месяцев)
Фірма АЛРОСА, Якутск (Круїзний туристичний лайнер)

Розвиток -як фахівця, який є одним із найважливіших завдань для Майстрів в нашій сфері.

Образование

ДОНнует

Харчові технології та інженерія, інженер харчової діяльності, Кривий Ріг
Высшее, с 2016 по 2020 (4 года)

ДонНУЕТ ім.М.Туган-Барановського

Технік-технолог харчової діяльності, Докучаєвськ
Неоконченное высшее, с 2010 по 2014 (3 года 10 месяцев)

Донецький проф.ліцей харчов.діяльності

Кухар,Кондитер, Донецьк
Среднее специальное, с 2003 по 2005 (1 год 4 месяца)

Дополнительная информация

Не має нічого не можливого,головне бажання, працювати тільки в команді професіоналів,приносити радість нашім Гостям:)Готувати тільки смачну їжу, і видавати блюда Тільки з побажаннями Добра, і Любові!
Готова до переїзду в інше місто,
Розглядаю усі умови для праці,та проживання.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: