Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 мая 2022 PRO

Александра

Няня (вахта), 27 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Няня

с 01.2019 по наст. время (5 лет 5 месяцев)
ОАЕ, Дубай (Приватні особи)

Образование

Львівський національний університет імені Івана Франка

Механіко - математичний, Львов
Высшее, с 1990 по 2000 (9 лет 11 месяцев)

Знание языков

Русский — свободно

Дополнительная информация

Спокійна, врівноважені, знаходжу спільну мову з дітьми та батьками, комунікабельна, не конфліктна, вмію плавати, катаюсь на конях, люблю читати дітям книги, особливо казки по діях. Стану для вас надійним помічником а для дитини другом.
2015 - 2017р.р працювала нянею в Москві з двома дітками 9 місяців та 3 роки. В обовязки в основному входило вікове заняття з дітьми. прогулянки на свіжому повітрі. годування дітей та вологе прибирання дитячої кімнати.
З лютого 2019 по вересень 2021 працювала нянею в Дубай. В сім'ї двоє дітей 11 місяців т 8 років. дівчатка. В обов'язки входило в основному догляд за молодшою дівчинкою. головне це безпека дитини. годування. розвиваючі ірги. малювання. співи іт.д. Дівчинка ще не ходила. вчила ходити. Виконувала вказівки лікаря масажиста . проблеми були з ніжами. всі гігієїнічні процедури. вчила чистити зуби. вчила правила етикету. вчила сама як повинна дитина їсти. При необхідності прала та гладила дитячі речі. готувала їсти для дитини. плавала з дитиною в морі та басейні. Також при необхідності збирала старшу дівчинку в школу. Супроводжувала в поїздках за кордон. якщо потрібно було то повністю одна залишалася з дитиною в будинку. спала вночі разом із дитиною. Вкладала дитини спочатку спати на руках так як була привчена засипати тільки на руках. потім привчила спати в ліжечку. Залишалася одна з дитиною на 10 і більше діб поки батьки їздили відпочивати.З жовтня 2021 по 23.02.2022 року працювала в м Київ з дівчинкою 2.3 роки . Працювала вахтою 10/10. В зв'язку з війною в Україні, сім'я в якій я працювала виїхала за кордон.
Вакцинація від ковіду є.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: