Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 февраля 2023

Ірина

Економіст, бухгалтер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Владимир

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Контролер-касир

с 06.2015 по наст. время (9 лет)
Ощадбанк, Володимир-Волинський (Фінанси, банки, страхування)

Освіта:
- Вересень 2011 р.-червень 2014 р., Ковельський промислово-економічний коледж Луцького національного технічного університету, спеціальність «Бухгалтерський облік» , диплом молодшого спеціаліста (денна форма навчання).
- Вересень 2014 р. – червень 2016р., Нововолинський навчально-науковий інститут економіки та менеджменту Тернопільського національного економічного університету, спеціальність «Облік і аудит» , диплом бакалавра (заочна форма навчання).
- Вересень 2016 р. -червень 2017 р. Тернопільський національний економічний університет, спеціальність «Облік і оподаткування», диплом спеціаліста (заочна форма навчання).
Досвід роботи: червень 2015 р. – і по нині контролер-касир служби касових операцій Філії-Волинське обласне управління АТ «Ощадбанк» .
Працювала у відділенні Банку . Консультувала існуючих та потенційних клієнтів по продуктах та послугах Банку. Здійснювала просування продуктів та послуг Банку з метою виконання поставлених завдань та брала участь у активному залученні нових клієнтів для розширення клієнтської бази.
Функціональні обов’язки:
- прийом та видача готівкових грошових коштів фізичним особам;
- виконання операцій з приймання, визначення справжності та платіжності, перерахування, обліку, сортування, зберігання, видачі готівки та інших цінностей згідно з нормативно-методичними документами Банку;
- відправка та виплата міжнародних грошових переказів;
- оформлення страхових продуктів;
- складання щоденної звітності, перевірка відповідності наявності готівки, цінностей і цінних бланків, їх залишків у касі та закриття операційного дня.
Професійні та інші навички:
- Досвідчений користувач ПК;
- Уміння працювати в команді.
Знання мов: українська – рідна; російська – вільно володію; англійська – середній рівень.
Особисті якості:
Володію умінням налагоджувати контакти, високою працездатністю, технологіями спілкування з клієнтами та методами переконання. Комунікабельна, уважна, відповідальна, дисциплінована, наполеглива, націлена на результат. Завжди закінчую те за що беруся . Поважаю чужу думку, йду на компроміси, але вмію відстоювати й власне бачення. Маю велике бажання працювати, виконувати поставлені завдання прагну до професійного зростання . Не конфліктна.

Образование

Тернопіль національний економічний університет

Облік і оподаткування, Тернопіль
Высшее, с 2015 по 2017 (1 год 9 месяцев)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: