Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Ростислав

Директор ресторану, 45 000 грн

Рассматривает должности:
Директор ресторану, Директор магазину, Директор мережі магазинів, Адміністратор магазину, Регіональний менеджер, Адміністратор ресторану, Регіональний директор, Керівник відділу, Начальник виробництва, Операційний директор
Вид занятости:
полная
Возраст:
30 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор магазину

с 02.2025 по наст. время (6 месяцев)
Близенько, мережа продуктових магазинів, Львів (Роздрібна торгівля)

Директор магазину мережі
" Сервіс Львів" К.Н. Близенько.
1) Контроль роботи персоналу, постановка графіку роботи, фіксація робочих годин, ведення табелю, контроль за проходженням таємного покупця , контроль за проходження медогляду, постановка задач у програмі Creatio, облік відпусток та лікарняних , преміювання працівників, штрафи за невиконання планових показників.
2) Замовлення продукції на МБ в середньому 3-4 підони в середньому на суму понад 45-70 тисяч в день .
3) Робота з постачальниками , та підрядниками.
4) Прийом товару та поставлення , накладних на прихід , повернення постачальникам товару , якого вже не можемо реалізовувати , згідно КТП.
5)Контроль термінів придатності,продуктів харчування їх подальша реалізація, переоцінка, та списання.
6) Ведення обліку групи товарів .
7) Первинна та вторинна документація .
8) Касова дисципліна , ведення первинного бухгалтерського, заповнення касової книги для ТЗОВ та ТОВ .
9) Щотижнева звітність безпосередньому керівнику , Т.Д або Регіональному директору .
10) Чітка постановка цілей для забезпечення, безперебійної та ефективної діяльності, роботи підприємства.
11) Відеонагляд, контроль за роботою персоналу, та здійснення контролю за покупцями, щоб зменшити відсоток крадіжок.
12) Контроль роботи адміністраторів Т.З. , стажування, адаптація , підсумкові контрольні "зрізові " тестування, кожних два тижні. Сканування пустих полиць, сканування сигарет.
13) Обхідний лист , заповнення журналів :
А) Журнал, здоров'я .
Б) Журнал, обліку робочого часу .
В) Журнал обліку вогнегасників.
Г) Журнал контролю перекурів та обідньої перерви.
Д) Журнали обліку температури та вологості всього підприємства.
14) Замовлення Форми для персоналу через програму BAF.
15) Ведення аналітики роботи магазину, через програму OneClick.
16) Реєстрація порушень , преміювання працівників, відпусток, друк корпоративних бейджів , облік робочого часу, затвердження табелів через програму BOSS .
17) Проведення часткових інвентаризацій певних груп товарів, згідно графіку П.Ч.І.
18) Створення та ведення робочих групп для забезпечення ефективної та результативної роботи, на підприємстві.
19) Активна участь у зовнішній та внутрішній роботі М.Б для забезпечення бездоганного сервісу , швидкого ,якісного та професійного обслуговування.
20) Контроль за роботою та виконанням, продавців-консультантів , які повинні здійснювати інформування на щоденній основі, для Т.М Філіп Моріс , мій магазин являється першим у кущі Т.Д, за кількістю інформувань , понад 1500 на міс.
21) Контроль, та мотивація персоналу для якісного виконання плану з товару обороту, план для мого М.Б це понад 3 млн грн на місяць.
22) Створення запитів на надлишок , відсутність переміщень з Р.Ц, ремонту обладнання, замовлення сканерів для швидкого реагування, через програму "Help Deck".
23) Списання, утилізація , повернення, акти виконаних робіт, опрацювання інформації від торгових агентів, вирішення планових завдань.
24) Контроль дотримання та своєчасне, виконання планограмм, у

Керівник магазину

с 03.2024 по 03.2025 (1 год)
ТЗОВ Барком, Львів (Роздрібна торгівля)

Керівник магазину продуктів харчування, напрямок діяльності підприємства -м'ясо та усі можливі вироби пов'язані з ним) Операційні механізми роботи на даному напрямку: Відкриття магазину продуктів харчування, контроль роботи продавців , адміністратора , та мангальщика. Замовлення товару у повному обсязі на Т.М, створення графіку для персоналу , контроль якості їхньої роботи, постановка задач, цілей та контроль виконання планових показників . Планограми, перевірка актуальних цін, проведення повної інвентаризації магазину продуктів харчування 218 квадратних метрів та 4500 одиниць товару , кожних два тижні . Заповнення первинної документації, контроль проходження медичного огляду, ведення журналів обліку робочого часу, здоров'я , та температурних режимів. Закриття магазину , ведення звітності, робота з СБ, контроль якості продукції з РЦ, робота з інкасаторами та постачальниками.

Адміністратор - ВО Керівник

с 09.2023 по 12.2024 (1 год 3 месяца)
Василеві Пироги, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор В.О . Керівник закладу кав'ярні пекарні , на даній посаді:
Відкриття та закриття закладу кав'ярні пекарні. Контроль якості випеченої продукції, списання товару через програму постершоп, робота з постачальниками, ведення первинної документації, робота в сегменті B2B та B2S. Контроль роботи персоналу, навчання та адаптація усіх процесів, касова дисципліна, робота з партнерами через IP телефонію . Ведення обліку прихідних та розхідних накладних в електронному форматі. Проведення аналізу роботи та збільшення середнього чеку . Інвентаризація, та багато інших цікавих речей.

Керуючий рестораном

с 09.2022 по 09.2023 (1 год)
Суші Майстер/ We Sushi, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, касова дисципліна, контроль роботи персоналу , контроль залишків продукції, замовлення продукції для торгової точки . Постановка графіку для співробітників, (у спеціальних програмах на пк)виплата заробітної плати співробітникам, проведення співбесід, інвентаризація всього асортименту товарів, які знаходяться на робочій точці. Робота з Call-center, відповідальність за проведення внутрішніх перевірок КРО, стажування та адаптація,нових працівників, прийом на роботу, та звільнення працівників з торгових точок. Робота з постачальниками, залучення постійних клієнтів через CRM систему .


Ведення внутрішньої документації, та багато інших цікавих моментів .

Старший Бармен/Адміністратор/Керівник

с 01.2021 по 07.2022 (1 год 6 месяцев)
Чарда, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та закриття ресторану. Контроль роботи персоналу. Робота з постачальниками. Проведення інвентаризації. Подання звітності для власників бізнесу. Пошук нових працівників, співбесіди, стажування та адаптація нових працівників, контроль їхньої роботи, прийняття рішень, щодо штрафів та премій , звільнення працівників, з узгодженням власників бізнесу. Відповідальність, за проведення івентів , відповідальність за виконання плану . Ведення внутрішньої документації. Залучення постійних клієнтів, касова дисципліна, контроль роботи закладу, та кожного процесу від початку та до його завершення.

Администратор ночного клуба

с 05.2019 по 11.2020 (1 год 6 месяцев)
Sky Voice, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Встреча гостей, контроль качества работы персонала. Подбор стажировка ,и обучения персонала.
Обеспечение грамотной работы караоке зала. Обслуживание гостей на высшем уровне, соблюдение абсолютно всех стандартов ресторанного бизнеса. Участие в переучетах. Контроль работы бара. Открытые и закрытые караоке клуба.

Арт-менеджер

с 09.2018 по 05.2020 (1 год 8 месяцев)
Отельно Ресторанный комплекс "Time", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Организация светских мероприятиях, обслуживания банкетов, контроль качества корпоративных вечеринок. Подбор персонала, контроль работы творческого состава. Проведения мероприятия, в качестве ТОП-ВЕДУЩЕГО. Работа за стойкой звукорежиссёра если была такая необходимость. Обслуживание гостей на высшем уровне. Обеспечение грамотной работы , творческой группы компании, а именно ( Звукорежиссёров , Вокалистов, Ведущих).

Ведущий караоке. Менеджер караоке зала.

с 08.2018 по 08.2019 (1 год)
Mr Cat, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Встреча гостей, проведение мероприятия на высшем уровне, соблюдение всех стандартом гостино/ресторанного сервиса. Организация вечеринок, разрешение конфликтных ситуаций, работа с персоналом.

Менеджер по продажам

с 09.2015 по 09.2017 (2 года)
Adelina Call Center, Львов (Телекоммуникации, связь)

Активная продажа услуг компании МТС. Откровенно говоря когда пришел на должность простого оператора мне было безумно страшно, по той простой причине что на тот момент думал что не справлюсь. Но уже после первого месяца работы, во мне появился очень сильный азарт, и я начал обучатся , посещать тренинги, активно занимается дома , и уже в скором времени я стал лучшим менеджером отдела продаж.

Образование

Європейський Університет

Економіка та менеджмент, Львів
Высшее, с 2022 по 2026 (4 года)

...

МАУП

Практична Психологія, Львов
Неоконченное высшее, с 2013 по 2015 (2 года)

Базовий курс для молодих спеціалістів ,психотерапії. Психологія навчила мене ще більш глибше зрозуміти в першу чергу себе, повірити в свої сили та йти лише до перемоги. А також допомагає при спілкуванні з іншими людьми, зрозуміти їх запит та у швидкому часі опрацювати його, як можна краще .
( Молодший Бакалавр)

ВПУ ДИЗАЙНА И СТРОИТЕЛЬСТВА

Отельно Ресторанный Бизнес, Львов
Среднее специальное, с 2011 по 2013 (1 год 11 месяцев)

Базова професійно технічна освіта, за спеціальністю Адміністратор /Кухар/Бармен.
Яка дала змогу навчитися правильно сприймати життя, таке яке вона є насправді, а не літати в рожевих мріях.

Будинок Офіцерів

Медицина/здоров'я, Львів
Среднее специальное, с 2011 по 2011 (меньше 1 года)

Базовий курс лікувальної справи, за спеціальністю: " Молодший мед-брат по догляду за хворими"

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Польский — начинающий

Дополнительная информация

Молодий, цікавий , позитивний , веселий хлопець , який любить людей , серйозно відноситься до поставлених задач . Впевнений користувач MS World, MS Excel, 1 C.
Командний гравець , який не боїться запар. Завжди готовий виручити, та вийти на заміну ... Ціную кожного та кожну . Ставлюсь із розумінням та професіоналізмом до любого виду діяльності. Готовий в принципі закрити очі на багато речей, окрім великих затримок у виплаті заробітної плати. Всі ми прийшли, щоб заробляти. Готовий викладатися на максимум , працювати у режимі багатозадачності, та опрацювати всі поставлені задачі для досягнення великих результатів для забезпечення якісного та ефективної діяльності роботи підприємства. Готовий до викликів, вирішення цікавих задач та понаднормових годин, якщо це буде потрібно для того, щоб досягти успіху.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: