Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 апреля 2021 PRO

Катерина

Продавець, пакувальник, кухар, бармен, офіціант, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер

с 01.2018 по наст. время (6 лет 5 месяцев)
Парафармація плюс, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Пошук контактних даних потенційних клієнтів.
Проведення переговорів з потенційними клієнтами.
Підготовка комерційних пропозицій.
Надання спеціальних умов і знижок.
Збір інформації про потреби клієнтів.
Документальне оформлення угод.
Контроль виконання замовлення або відвантаження.
Збір дебіторської заборгованості.
Вирішення проблемних питань.

Продавець

с 04.2007 по 06.2009 (2 года 2 месяца)
СПД Боренько Данаїла Романівна, Львів (Сфера обслуговування в торгівельній мережі)

- консультування покупців, допомога у виборі товару;
- оформлення розрахунків з покупцями, ведення касової документації;
- виконання плану продаж;
- інформування постійних покупців про спеціальні пропозиції та акції магазину;
- забезпечення порядку в торговому залі;
- викладка товару (мерчендайзинг).

Кухар

с 04.2005 по 10.2005 (6 месяцев)
ТзОВ "Перша літера", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- представлення страв у фуршетному вигляді відповідно до стандартів компанії;
- приготування страв за стандартами;
- раціональне управління запасами, мінімізація відходів;
- забезпечення необхідної форми подачі страви;
- дотримання чистоти і охайності на робочому місці;
- зберігання кухонних приладів у належному технічному стані;
- правильне і своєчасне виконання завдань відповідно до своєї посадової інструкції;
- інформування старшого за посадовим підпорядкуванням про будь-які виявлені фактори ризику;
- інформування старшого за посадовим підпорядкуванням про всі аспекти приготованих страв, зокрема про їхню свіжість, інгредієнти, які скоро закінчаться, продукти, які потрібно замовити, та будь-які інші проблеми, які можуть ускладнити або унеможливити виконання їхніх обов’язків.

Образование

Львівське вище професійне училище харчових технологій

Кухар-кондитер, Львів
Среднее специальное, с 2003 по 2005 (1 год 5 месяцев)

виконання таких операцій: прийом сировини, її переробка, зберігання продуктів; приготування холодних закусок, гарячих страв, випічка з борошна; оформлення страв для їх роздачі.

Дополнительное образование и сертификаты

Курси манікюру у Львові

2016, 1 місяць

Дополнительная информация

Хобі: новини про моду, фотографія, туризм
Особисті якості: Легко обучаема, товариська, виконавча.
Ділові якості: Доброзичливість, комунікабельність, стресостійкість, старанність, акуратність, самодисципліна, організованість, здатність до навчання, толерантність, пунктуальність, порядність, відповідальність, цілеспрямованість, вміння працювати з конфіденційною інформацією, вміння зберігати комерційну таємницю, працьовитість, самостійність, вміння працювати в команді, відсутність шкідливих звичок, наявність прагнення до особистого зростання і самовдосконалення.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: