Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Франкт

Бренд-шеф, керуючий рестораном

Рассматривает должности:
Бренд-шеф, керуючий рестораном, Керівник напрямку, Технолог харчової промисловості, Менеджер з розвитку, Керівник виробництва, Операційний директор, Керівник відділу продажу
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
41 год
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Буковель, Днепр, Киев, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Операційний Шеф-кухар,Бренд-шеф, Технолог

с 07.2023 по 05.2025 (1 год 10 месяцев)
Черкаський м'ясокомбінат, Черкаси (Харчова промисловість)

- запуск з "нулю" у м. Черкаси ресторан "Salvadore", кафе "Basilik", паб "Реберка на Хрещатику", ще три проекта на стадії запуску
- виробництво індивідуального нейтрального обладнання для оснащення ресторану або професійної кухні на основі погодженого проекту.
- розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- контроль виробничих процесів кухні;
- контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- керівництво колективом понад 10 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- пошук постачальників
- обслуговування гостей VIP рівня.

Шеф-кухар

с 02.2023 по 07.2023 (5 месяцев)
Meat&Meet pramium steak bar, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- керівництво колективом понад 10 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- Складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- пошук постачальників
- Обслуговування гостей VIP рівня.

Шеф-кухар

с 09.2022 по 02.2023 (5 месяцев)
the RIVER Premium club, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- керівництво колективом понад 10 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- Складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- пошук постачальників
- Обслуговування гостей VIP рівня.

Су-шеф

с 05.2022 по 09.2022 (4 месяца)
Selena Family Resort, заміський готельно-ресторанний комплекс, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль якості продукції, що виготовляється
- Навчання персоналу
- АВС-аналіз ходової продукції
- робота з постачальниками

Засновник кейтерінгової компанії

с 04.2017 по наст. время (8 лет 4 месяца)
Кейтерінгова компанія "Home cooke", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Надання послуг з приготування та доставки їжі, а також обслуговування та сервірування на віддалених точках.

Шеф-викладач

с 04.2015 по 03.2022 (6 лет 11 месяцев)
Кулінарна Академія "Al.Cuisine", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведення майстер класів та навчання кулінарній майстерності від новачків до професіоналів. Розробка меню та різних методик навчання абітурієнтів

Досягнуті результати:
розроблено та введено меню європейської кухні;
за рахунок швидкої та якісної роботи кухні вдалося досягти збільшення на 20% кількості постійних відвідувачів.

Провів близько двох тисяч кулінарних майстер-класів.

Шеф-кухар та консультант

с 01.2015 по 05.2015 (4 месяца)
кафе "Pizza Rossi", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі

Су-шеф системи Аля-карт

с 05.2014 по 10.2014 (5 месяцев)
ресторан "Pinar", Манавгат, Туреччина, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Chef de Partie

с 02.2014 по 11.2014 (9 месяцев)
готель "Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa 5*", Сіде, Туречина, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- Розстановка кухарів з технологічних процесів;
- керівництво колективом у 50 співробітників, підбір та навчання персоналу;

Шеф-кухар європейської кухні и Бренд-шеф ресторана

с 01.2012 по 05.2014 (2 года 4 месяца)
ресторан «Мисливський двір», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
- приготування їжі на варильних поверхнях, грилі, мангалі, в російській печі, на пару, в духовці;
- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- Розстановка кухарів з технологічних процесів;
- Складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- керівництво колективом у 20 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- Організація раціональної роботи кухні:
- проведення інструктажу з технології приготування їжі та інших виробничих питань.
- контроль дотримання працівниками правил та норм охорони праці, санітарних вимог та правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
- організація банкетів та виїзних заходів
- Обслуговування гостей VIP рівня.

Шеф-кухар японської кухні

с 05.2007 по 01.2012 (4 года 8 месяцев)
ресторан «Мисливський двір» и "Зелений попуга", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- складання та затвердження меню ресторану;
- Розстановка кухарів з технологічних процесів;
- Складання заявок на закупівлю продуктів;
- Розробка калькуляції страв;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- навчання та підбір персоналу

Кухар-сушист

с 05.2004 по 04.2007 (2 года 11 месяцев)
ресторан японської кухні "Яске", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

• організація технологічних процесів на кухні;
• пошук постачальників продукції;
• закупівля обладнання;
• контроль за якістю продуктів;
• розробка меню

Образование

Класичний приватний університет

Публічне управління та адміністрування, Запоріжжя
Высшее, с 2023 по 2027 (4 года)

Харківський Національний Технічний Університет Сільського Господарства ім. П. Василенко

Інженер по переробці и зберіганню сільськогосподарської продукції, Харків
Высшее, с 2001 по 2006 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси по роботі з персоналом та управленні ресторанно-готельним бізнесом

2012

Дополнительная информация

Сентябрь 2017 г. член жюри "Кубок Украины по кулинарии", г. Одесса

Открытие заведений "с нуля" в г. Харьков:
ресторан "Blincher" 2017 г.
кафе "Чебур" 2019 г.,
ресторан "Everwood gastrobar" 2020 г.
- Подбор и приобретение необходимого оборудования, инвентаря и посуды, расстановка кухонной линии выдачи питания.
- Налажены все бизнес-процессы подразделения: стандарты подачи, презентации, технологии приготовления и tiket-time.
- Разработка и обновление меню (основное меню, меню ланча, банкетное...) проведение декад и фестивалей блюд различной кухни. Разработка технологических и калькуляционных карт.
- Ведение полной документации, контроль работы производства.
- Работа с поставщиками (контроль заказа, закупки и качества закупаемого сырья, продуктов и п\ф)
- Формирование команды: поиск и набор персонала, обучение, адаптация на всех этапах работы.
-Анализ структуры продаж, рентабельности продаж блюд основного меню и специальных предложений.
-Участие в ценообразовании;
-Управление закупками в ресторанах (установка максимально возможной цены на продукты в ресторане)
- Ведение отчетной документации.
- Работа с официантами для улучшения сервиса;
- Общение с гостями.

Декабрь 2021 г. доставка питания проект паназиатской кухни "Суши папа", г. Харьков
- Разработка и введение новых блюд согласно общей концепции бренда, составление рецептуры и стандартов презентации.
- Обучение поваров и последующая координация работы в ресторане


Додатковий номер телефону для зв'язку [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: