- PRO
Франкт
Бренд-шеф, керуючий рестораном
- Рассматривает должности:
- Бренд-шеф, керуючий рестораном, Керівник напрямку, Технолог харчової промисловості, Менеджер з розвитку, Керівник виробництва, Операційний директор, Керівник відділу продажу
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 41 год
- Город проживания:
- Черкассы
- Готов работать:
- Буковель, Днепр, Киев, Черкассы
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6569031/
Опыт работы
Операційний Шеф-кухар,Бренд-шеф, Технолог
с 07.2023 по 05.2025
(1 год 10 месяцев)
Черкаський м'ясокомбінат, Черкаси (Харчова промисловість)
- запуск з "нулю" у м. Черкаси ресторан "Salvadore", кафе "Basilik", паб "Реберка на Хрещатику", ще три проекта на стадії запуску
- виробництво індивідуального нейтрального обладнання для оснащення ресторану або професійної кухні на основі погодженого проекту.
- розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- контроль виробничих процесів кухні;
- контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- керівництво колективом понад 10 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- пошук постачальників
- обслуговування гостей VIP рівня.
Шеф-кухар
с 02.2023 по 07.2023
(5 месяцев)
Meat&Meet pramium steak bar, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- керівництво колективом понад 10 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- Складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- пошук постачальників
- Обслуговування гостей VIP рівня.
Шеф-кухар
с 09.2022 по 02.2023
(5 месяцев)
the RIVER Premium club, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- керівництво колективом понад 10 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- Складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- пошук постачальників
- Обслуговування гостей VIP рівня.
Су-шеф
с 05.2022 по 09.2022
(4 месяца)
Selena Family Resort, заміський готельно-ресторанний комплекс, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль якості продукції, що виготовляється
- Навчання персоналу
- АВС-аналіз ходової продукції
- робота з постачальниками
Засновник кейтерінгової компанії
с 04.2017 по наст. время
(8 лет 4 месяца)
Кейтерінгова компанія "Home cooke", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Надання послуг з приготування та доставки їжі, а також обслуговування та сервірування на віддалених точках.
Шеф-викладач
с 04.2015 по 03.2022
(6 лет 11 месяцев)
Кулінарна Академія "Al.Cuisine", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Проведення майстер класів та навчання кулінарній майстерності від новачків до професіоналів. Розробка меню та різних методик навчання абітурієнтів
Досягнуті результати:
розроблено та введено меню європейської кухні;
за рахунок швидкої та якісної роботи кухні вдалося досягти збільшення на 20% кількості постійних відвідувачів.
Провів близько двох тисяч кулінарних майстер-класів.
Шеф-кухар та консультант
с 01.2015 по 05.2015
(4 месяца)
кафе "Pizza Rossi", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі
Су-шеф системи Аля-карт
с 05.2014 по 10.2014
(5 месяцев)
ресторан "Pinar", Манавгат, Туреччина, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Chef de Partie
с 02.2014 по 11.2014
(9 месяцев)
готель "Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa 5*", Сіде, Туречина, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- Розстановка кухарів з технологічних процесів;
- керівництво колективом у 50 співробітників, підбір та навчання персоналу;
Шеф-кухар європейської кухні и Бренд-шеф ресторана
с 01.2012 по 05.2014
(2 года 4 месяца)
ресторан «Мисливський двір», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
- приготування їжі на варильних поверхнях, грилі, мангалі, в російській печі, на пару, в духовці;
- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- Розстановка кухарів з технологічних процесів;
- Складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- керівництво колективом у 20 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- Організація раціональної роботи кухні:
- проведення інструктажу з технології приготування їжі та інших виробничих питань.
- контроль дотримання працівниками правил та норм охорони праці, санітарних вимог та правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
- організація банкетів та виїзних заходів
- Обслуговування гостей VIP рівня.
Шеф-кухар японської кухні
с 05.2007 по 01.2012
(4 года 8 месяцев)
ресторан «Мисливський двір» и "Зелений попуга", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- складання та затвердження меню ресторану;
- Розстановка кухарів з технологічних процесів;
- Складання заявок на закупівлю продуктів;
- Розробка калькуляції страв;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- навчання та підбір персоналу
Кухар-сушист
с 05.2004 по 04.2007
(2 года 11 месяцев)
ресторан японської кухні "Яске", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
• організація технологічних процесів на кухні;
• пошук постачальників продукції;
• закупівля обладнання;
• контроль за якістю продуктів;
• розробка меню
Образование
Класичний приватний університет
Публічне управління та адміністрування, Запоріжжя
Высшее, с 2023 по 2027 (4 года)
Харківський Національний Технічний Університет Сільського Господарства ім. П. Василенко
Інженер по переробці и зберіганню сільськогосподарської продукції, Харків
Высшее, с 2001 по 2006 (5 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Курси по роботі з персоналом та управленні ресторанно-готельним бізнесом
2012
Дополнительная информация
Сентябрь 2017 г. член жюри "Кубок Украины по кулинарии", г. Одесса
Открытие заведений "с нуля" в г. Харьков:
ресторан "Blincher" 2017 г.
кафе "Чебур" 2019 г.,
ресторан "Everwood gastrobar" 2020 г.
- Подбор и приобретение необходимого оборудования, инвентаря и посуды, расстановка кухонной линии выдачи питания.
- Налажены все бизнес-процессы подразделения: стандарты подачи, презентации, технологии приготовления и tiket-time.
- Разработка и обновление меню (основное меню, меню ланча, банкетное...) проведение декад и фестивалей блюд различной кухни. Разработка технологических и калькуляционных карт.
- Ведение полной документации, контроль работы производства.
- Работа с поставщиками (контроль заказа, закупки и качества закупаемого сырья, продуктов и п\ф)
- Формирование команды: поиск и набор персонала, обучение, адаптация на всех этапах работы.
-Анализ структуры продаж, рентабельности продаж блюд основного меню и специальных предложений.
-Участие в ценообразовании;
-Управление закупками в ресторанах (установка максимально возможной цены на продукты в ресторане)
- Ведение отчетной документации.
- Работа с официантами для улучшения сервиса;
- Общение с гостями.
Декабрь 2021 г. доставка питания проект паназиатской кухни "Суши папа", г. Харьков
- Разработка и введение новых блюд согласно общей концепции бренда, составление рецептуры и стандартов презентации.
- Обучение поваров и последующая координация работы в ресторане
Додатковий номер телефону для зв'язку [
Похожие кандидаты
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Днепр, Киев , еще 7 городов -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Киев -
Керуючий рестораном
55000 грн, Киев, Одесса, Удаленно -
Керуючий баром
40000 грн, Киев, Удаленно -
Керуючий рестораном
Киев -
Заступник керівника
80000 грн, Киев, Кропивницкий