- PRO
Тетяна
Майстер цеху, керівник
- Рассматривает должности:
- Майстер цеху, керівник, Менеджер з постачання, Робочий
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 56 лет
- Город:
- Житомир
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6579873/
Опыт работы
Начальник цеху
с 01.2017 по 05.2025
(8 лет 4 месяца)
ТОВ "Вогні Гестії" (Фоззі Фуд), Житомир (Автобізнес та автосервіс)
Обов'язки:
-організація роботи персоналу підрозділу;
-ведення обліку робочого часу працівників;
-організація виробництва, контроль додержання технологічних процесів;
-забезпечення виконання виробничих завдань;
-контроль за витратами сировини та матеріалів;
ведення технологічних звітів;
-приймання участі у підборі кадрів;
-контроль санітарного стану на виробництві;
аналіз результатів діяльності підрозділу та ефективності роботи персоналу;
-розрахунок сировини, матеріалів та напівфабрикатів для віпуску готової продукції.
Навички:
-уміння грамотно організувати робочий час і час співробітників, що збільшує ефективність праці;
-комунікабельність, вміння знаходити контакт з різними людьми;
-наявність лідерських якостей(вміння переконувати, підтримати, мотивувати своїх підлеглих, чітко та грамотно ставити завдання і терміни їх виконання);
-стійкість до стресів;
швидко навчаюсь та сприймаю нову інформацію;
-вмію працювати в команді.
Керівник виробничого відділу, начальник цеху, майстер цеху
с 05.1988 по 06.2016
(28 лет 1 месяц)
ТДВ "ЖЛ"(Житомирська кондитерська фабрика- Житомирські ласощі), Житомир (виговлення продуктів харчування(виготовлення кондитерськоїпродукції))
Обов'язки:
-організація оперативного контролю за ходом виробництва та забезпечення його всіма необхідними матеріалами;
-забезпечення щоденного обліку ходу виробництва, виконання добових завдань випуску готової продукції по виробничим цехам згідно карт контролю на підприємстві;
-координація роботи підрозділів підприємства;
-аналіз щоденних та зведених звітів, контроль затрат сировини та матеріалів;
контроль та аналіз результатів роботи цехів за плановий період;
-аналіз карт контролю, додержання робочих загрузок сировини, додержання технологічних параметрів, якісних показників;
-контроль якості готової продукції за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
Образование
Київський університет харчових технологій
Технологія кондитерського виробництва, Київ
Высшее, с 1995 по 1999 (4 года)
Похожие кандидаты
-
Мастер участка, инженер
30000 грн, Житомир, Киев -
Керівник виробництва
Житомир -
Начальник виробництва
65000 грн, Житомир, Винница , еще 8 городов -
Комерційний директор
Житомир, Киев , еще 2 города -
Начальник виробництва
50000 грн, Житомир -
Начальник виробництва
Житомир