Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Тетяна

Майстер цеху, керівник

Рассматривает должности:
Майстер цеху, керівник, Менеджер з постачання, Робочий
Вид занятости:
полная
Возраст:
56 лет
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник цеху

с 01.2017 по 05.2025 (8 лет 4 месяца)
ТОВ "Вогні Гестії" (Фоззі Фуд), Житомир (Автобізнес та автосервіс)

Обов'язки:

-організація роботи персоналу підрозділу;
-ведення обліку робочого часу працівників;
-організація виробництва, контроль додержання технологічних процесів;
-забезпечення виконання виробничих завдань;
-контроль за витратами сировини та матеріалів;
ведення технологічних звітів;
-приймання участі у підборі кадрів;
-контроль санітарного стану на виробництві;
аналіз результатів діяльності підрозділу та ефективності роботи персоналу;
-розрахунок сировини, матеріалів та напівфабрикатів для віпуску готової продукції.

Навички:

-уміння грамотно організувати робочий час і час співробітників, що збільшує ефективність праці;
-комунікабельність, вміння знаходити контакт з різними людьми;
-наявність лідерських якостей(вміння переконувати, підтримати, мотивувати своїх підлеглих, чітко та грамотно ставити завдання і терміни їх виконання);
-стійкість до стресів;
швидко навчаюсь та сприймаю нову інформацію;
-вмію працювати в команді.

Керівник виробничого відділу, начальник цеху, майстер цеху

с 05.1988 по 06.2016 (28 лет 1 месяц)
ТДВ "ЖЛ"(Житомирська кондитерська фабрика- Житомирські ласощі), Житомир (виговлення продуктів харчування(виготовлення кондитерськоїпродукції))

Обов'язки:
-організація оперативного контролю за ходом виробництва та забезпечення його всіма необхідними матеріалами;
-забезпечення щоденного обліку ходу виробництва, виконання добових завдань випуску готової продукції по виробничим цехам згідно карт контролю на підприємстві;
-координація роботи підрозділів підприємства;
-аналіз щоденних та зведених звітів, контроль затрат сировини та матеріалів;
контроль та аналіз результатів роботи цехів за плановий період;
-аналіз карт контролю, додержання робочих загрузок сировини, додержання технологічних параметрів, якісних показників;
-контроль якості готової продукції за органолептичними та фізико-хімічними показниками.

Образование

Київський університет харчових технологій

Технологія кондитерського виробництва, Київ
Высшее, с 1995 по 1999 (4 года)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: