Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 ноября 2023 PRO

Оксана

Внутрішній аудитор, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Аудитор

с 10.2018 по 12.2019 (1 год 2 месяца)
Державне спеціалізоване підприємство «Львівський державний міжобласний спеціальний комбінат», Львів (Державні організації)

До посадових обов’язків входило:
Здійснення заходів з підготовки до проведення внутрішнього аудиту Підприємства, зокрема: аналізувати, узагальнювати, документувати, матеріали, інформацію та дані стосовно роботи Підприємства; готувати своєчасно максимально повну й достовірну інформацію за результатами аналізу роботи Підприємства; готувати висновки та рекомендації щодо функціонування системи внутрішнього контролю та її вдосконалення, а також удосконалення системи управління; виявляти ризики у Підприємства.
Готувати рекомендації щодо запобігання ризикам.
Аналізувати ефективність стратегічних та річних планів Підприємства.
Аналізувати структуру і зміст процесів на Підприємстві, а також їх систем контролю, виявляти фактори, які перешкоджають досягненню цілей.
Оцінювати повноту і правильність дотримання зовнішніх та внутрішніх норм, правил, нормативів, регламентів тощо.
Проводити внутрішній аудит, документувати його результати, готувати аудиторські звіти, висновки та рекомендацій за результатами проведеного внутрішнього аудиту.
Здійснювати моніторинг врахування рекомендацій за результатами внутрішнього аудиту.
Опрацьовувати на предмет ефективності, достовірності, обґрунтованості, відповідності внутрішнім та зовнішнім нормативно-правовим актам проекти документів, які готує Підприємство.

Головний державний аудитор

с 12.2005 по 10.2018 (12 лет 10 месяцев)
Західний офіс державної аудиторської служби (Державна фінансова інспекція, КРУ), Львів (Державні організації)

Пройшла шлях від старшого до головного контролера-ревізора.
До посадових обов’язків входило:
Виявлення відхилень між встановленими чинним законодавством та іншими нормативними актами нормами з фактичним станом справ, пошук шляхів та надання пропозицій щодо підвищення ефективності використання наявних активів, максимілізації доходів та мінімізації витрат, у тому числі шляхом здійснення аналізу фінансово-господарської діяльності, фінансового моніторингу.

Здійснювала державний фінансовий контроль у формі аудиту, ревізій, перевірок державних закупівель за використанням і збереженням фінансових ресурсів, активів, ефективним використанням коштів і майна, станом і достовірністю бухгалтерського обліку, фінансової звітності, за дотриманням законодавства на всіх стадіях бюджетного процесу, дотриманням законодавства про закупівлі, фінансово-господарською діяльністю суб’єктів господарювання незалежно від форми власності.

Перевірялися грошові та бухгалтерські документи, звіти, кошториси й інші документи, що підтверджують надходження і витрачання коштів та матеріальних цінностей, документи щодо проведення процедур державних закупівель, проводились перевірки фактичної наявності цінностей (коштів, цінних паперів, сировини, матеріалів, готової продукції, устаткування тощо), здійснювалися контрольні запуски сировини у виробництво.

Образование

Національний інститут біоресурсів та природокористування України

Державне управління. Присвоєно кваліфікацію "Магістр державного управління"., Львів
Высшее, с 2009 по 2011 (1 год 10 месяцев)

У 2011 році закінчила Національний інститут біоресурсів та природокористування України, отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Державне управління". Присвоєно кваліфікацію "Магістр державного управління".

Бережанський агротехнічний інститут НАУ

Економічний факультет за спеціальністю "Облік та аудит", Бережани
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 10 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Email HCL Notes

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Греческий — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: