Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 февраля 2023 PRO

Владислав

Кухар-універсал, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Буковель

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар

с 12.2021 по 04.2022 (4 месяца)
Вугільна шафа, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 08.2021 по 12.2021 (4 месяца)
Ресторан "Gusto", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов‘язків входило :
приготування перших страв, основних страв, приготування н/ф, приготування страв згідно з технологічними картками, дотримання чистоти на робочому місці.

Шеф кухар

с 05.2021 по 08.2021 (3 месяца)
Charlton Estate, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
приготування та видача страв
складання меню та калькулькуляцій
організація роботи на кухні
навчання та контроль роботи кухарів
контроль поставок та зберігання продуктів
постійний контроль за технологією приготування страв, нормами закладки сировини та дотриманням санітарних норм

Сушист

с 10.2020 по 05.2021 (7 месяцев)
Мацурі, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 09.2020 по 10.2020 (1 месяц)
Ресторан «Левада», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв на грилі та мангалі, приготування н/ф, розробка нових позицій для меню( меню європейської кухні), приготування страв згідно з технологічними картками, дотримання чистоти на робочому місці.

Кухар

с 05.2019 по 09.2020 (1 год 4 месяца)
Ресторан «Пурі», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв на мангалі, приготування н/ф ( меню грузинської кухні), приготування страв згідно з технологічними картками, дотримання чистоти на робочому місці.

Сушист

с 01.2019 по 05.2019 (4 месяца)
Боулінг клуб Турбіна, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування ролів та сушів

Кухар

с 10.2018 по 01.2019 (3 месяца)
Ресторан «Три слони», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов‘язків входило : приготування перших страв, основних страв, приготування н/ф, розробка нових страв для меню ( меню європейської кухні), приготування страв згідно з технологічними картками, дотримання чистоти на робочому місці.

Кухар

с 05.2017 по 10.2018 (1 год 5 месяцев)
Ресторан «Егоїста», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов‘язків входило :
приготування перших страв, основних страв, приготування н/ф, розробка нових страв для меню ( меню італійської кухні), приготування страв згідно з технологічними картками, дотримання чистоти на робочому місці.

Кухар

с 11.2016 по 05.2017 (6 месяцев)
Ресторан «Віденський», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов‘язків входило :
приготування страв всього меню ( меню європейської кухні ), приготування страв згідно з технологічними картками,
дотримання чистоти на робочому місці.

Образование

Рівненський коледж економіки та бізнесу

Технік-технолог, Рівне
Среднее специальное, с 2015 по 2017 (1 год 5 месяцев)

Дополнительная информация

До роботи ставлюся з максимальною віддачею, старанний, прагну до саморозвитку, постійно знаходжусь в пошуку нових ідей та технік для приготування страв. До чужих думок ставлюсь з розумінням, повагою та приймаю до уваги. Хочу працювати в дружньому колективі. Люблю готувати, люблю кухню та все що з нею зв‘язано !
Учасник Bocuse dor Ukraine 2021

Похожие кандидаты

Кухар-універсал
30000 грн, Буковель

Кухар-універсал
20000 грн, Буковель, Татаров

Кухар-універсал
Буковель

Кухар-універсал
Буковель, Ивано-Франковск

Кухар-універсал
35000 грн, Буковель

Кухар-універсал
30000 грн, Буковель, Яремче

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: