Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 марта 2024

Ірина

Практичний психолог

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме
Бедрило Ірина Олегівна
Дата і місце народження: 13травня,1992рік. Місто Львів
Сімейний стан: Заміжня
Фактична адреса: Місто Львів,вулиця Козацька 37б
Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета: Зайняти вакансію психолога, практичного психолога у вашому закладі.
Освіта: 1997-2009-навчалась у СЗШ №70.
2009-2013-навчалась у ЛДУВС на факультеті психології,за спеціальністю практична психологія на денній формі навчання. Здобула освіту за кваліфікацією рівня бакалавр.
2013 - 2015 навчалась у ЛДУВС на факультеті психології,за спеціальністю практична психологія на денній формі навчання. Здобула освіту за
кваліфікацією рівня магістра.
2009- 2015 навчалась у ЛНУ ім. Івана Франка на факультеті англійська філологія,на заочній формі навчання. Здобула освіту за кваліфікацією рівня бакалавра.
Додаткова освіта:2018- підвищення кваліфікації Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького,факультет післядипломної освіти- Пропедевтика психічних розладів.
2020рік закінчила- ГО ’Українське товариство Системної та Короткотермінової Психотерапії ‘, Інститут післядипломної освіти Львівський національний університет імені Івана Франка- Короткотермінова Психотерапія зосереджена на вирішенні BSFT-BRIEF SOLUTION FOCUS THERAPY(Рівень А)
Досвід роботи:Відвідала тренінги на різні тематики. 2014 році проходила практику на базі Психоневрологічного диспансеру у 2-гому стаціонарі,розробила тренінгову програму для межевих (пограничних) особистостей. З
2016 року працюю у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи. На посаді - психолог, неврологічного відділення. 2016рік на вололониерській основі консультувала учасників антитерористичної операції( АТО) у центрі Фенікс що знаходиться на базі психіатричної лікарні. 2018 рік проходження пропедевтики- психічних розладів, на кафедри післядипломної освіти Львівського медичного університету.У 2020 році закінчила навчання рівень А Короткотермінова психотерапія зосереджена на вирішенні BSFT. Брала участь у наданні екстреної онлайн психологічної допомоги землякам в Ізмірі, після наслідків потужного землетрусу.
Додаткова інформація: володію мовами:
українською,російською,англійською.
Особисті якості: Пунктуальна,комунікабельна, цілеспрямована, відповідальна, самоорганізована, активна, позитивно спрямована, емпатійна.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: