Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Віктор

Керуючий рестораном, управляючий готельно-ресторанним комплексом, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
56 лет
Город проживания:
Стрый
Готов работать:
Борислав, Дрогобыч, Моршин, Мукачево, Сколе, Стрый, Трускавец

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Підприємець

с 05.2019 по наст. время (4 года 11 месяцев)
Громадське харчування , ресторанний бізнес, Львівська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)

Надаю допомогу у відкритті закладів громадського харчування та швидкого приготування їжі , а саме FAST FOOD (МАФ) кав'ярню.
Підбір приміщення, замовлення і розміщення технолочігного обладнання ,навчання персоналу і т.п

На даний час працюю у сфері нерухомості .
Консультую клієнтів з питань купівлі та продажу ,оренди,
квартир та їх супровід від А до Я.
Від себе ГАРАНТУЮ підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Керуючий магазином "Рукавичка "

с 11.2018 по 03.2019 (4 месяца)
Львівхолод, торгово-виробнича компанія, м.Стрий (Роздрібна торгівля)

Досягнення :
- збільшення реалізації закладу із введенням додаткових пропозицій ;
Обов’язки:
- Ефективне управління діяльністю закладу , забезпечення відповідності стандартам ;
- Управління персоналом (пошук, відбір, адаптація та орієнтація, оцінка роботи та кар'єрний розвиток співробітників на всіх єтапах );
- Дотримання правил і норм охорони праці та техніки безпеки на робочих місцях ;

Керуючий рестораном A la minutе

с 02.2010 по 05.2018 (8 лет 3 месяца)
ТзОВ " ТЕРРІН" , ОККО - нафтопродукти, Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення :
- Відкриття закладу з нуля
- Створення кваліфікованої команди з ціленаправленим напрямком на результат ( до 30 працівників )
Обов'язкі :
- організація безперебійної цілодобової роботи закладу 24/7 ;
- єфективне управління діяльністю ресторану: формування замовлення, контроль і управління товарними залишками ;
- контроль виконання технології приготування страв та забезпечення стандартів мережі та дотримання санітарних норм ( система аналізу ризику, контроль критичних точок);
- розвиток і навчання персоналу на всіх рівнях від працівників лінії видачі до кухарів і т.п

Заступник директора з безпеки

с 03.2006 по 09.2008 (2 года 6 месяцев)
ТзОВ " Сапсан-Охорона", м.Стрий (Охорона, безпека, оборона)

Досягнення :
- успішне управління персоналом (пошук, навчання, контроль та мотивація працівників ).
Обов'язкі :
- підбір , оцінка і контроль роботи служби охорони ;
- знання і навики управління в організації збереження матеріальних цінностей ;
- організація і керівництво службою охорони на об’єктах ;
- співпраця з контролюючими органами на всіх рівнях ;

Менеджер з продажу

с 10.2005 по 03.2006 (5 месяцев)
Сільськогосподарський Обслуговуючий Кооператив "Агродвір", Львівська обл. (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Досягнення:
- розширення ринку збуту продукції
Основні обов'язки :
- реклама та реалізація продукції
- вміння представляти інтереси організації у всіх інстанціях, успішно вести переговори, укладення успішних угод на вигодних умовах

Начальник продовольчої служби , офіцер-ревізор 28 Корпуса військ ППО м.Львів

с 09.1989 по 10.2005 (16 лет 1 месяц)
Служба у Збройних Силах України, Львів (Харчова промисловість)

- управління та контроль роботи їдалень , кафе военторгу , продовольчих складів
- розуміння правил виробництва і реалізації продуктів харчування;
-організація та забезпечення харчування різних ланок , в тому числі іноземних військових делегацій.
І т.п.
- проведення ревізій,інвентаризацій, перевірок( в т.ч по завданню Головного КРУ МО України , військової прокуратури )

Образование

Горьківське Висше Військове училище Тила

Продовольче забезпечення по спеціальності Інженер-економіст, м.Нижній-Новгород ( Горький )
Высшее, с 1985 по 1989 (4 года)

Пріоритет у навчанні надавався на вивчення таких предметів :
- Технологія і товарознавство харчових продуктів ;
- Правила та умови зберігання продовольства та матеріально технічних засобів ;
- Хлібовипікання та технологія приготування їжі ;
- Обладнання їдалень згідно норм та стандартів , складів , овощесховищ ;

Дополнительное образование и сертификаты

м.Львів ТзОВ "ПАЧОЛЛІ"

2-х міс. Курс Бухгалтерського обліку та 1С: Бухгалтерія 7.7

м.Львів

Тренінг на тему :"Стандарти харчової безпеки ресторану .Санітарія та гігієна " (2017 р. 2-х дневний)· 

м.Львів

Навчальний центр "Львівхолод" мережа магазинів "Рукавичка" Успішно пройшов і закінчив навчання за курсом "Директор" 2019 р.

Знания и навыки

Користувач ПК Пунктуальність Уміння аналізувати Управління готельно-ресторанним бізнесом Користувач 1С

Дополнительная информация

Повний робочий стаж в ресторанному бізнесі понад 10 років, у свері громадського харчування 15 років .Легко знаходжу спільну мову з людьми Прагну постійно розвиватись сам та навчати інших.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: