Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 декабря 2023

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6691946

Менеджер з продажу заставного майна, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Ужгород
Готов работать:
Львов, Удаленно, Ужгород, Хуст

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

Дуб Оксана Юріївна

Домашня адреса: м.Ужгород, вул.8 Березня буд.5, кв.32
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»))
Електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 2 листопада 1977р
Сімейний стан: одружена
Чоловік: Дуб Микола Іванович – приватний підприємець (вид діяльності - пасажирські перевезення)
Діти:
донька – Дуб Марта Миколаївна, 15.08.2004 р.н
син – Дуб Юрій Миколайович, 10.10.2008 р.н.

Освіта: вища, у 2003 році закінчила Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Фінанси» та здобула кваліфікацію економіста.

Мета:
Стабільна,цікава робота в успішній компанії з можливістю вдосконалення та підвищення кваліфікації,досвіду, можливості кар’єрного росту.
Фінансове благополуччя.

Досвід роботи:

З 01.08.2014 по 15.02.2021 – ТОВ «ОТП Факторинг Україна», регіональний менеджер у сфері операцій з заставним майном.
Обов»язки:
Продаж заставного майна, в тому числі автомобілі та нерухомого, а саме всі види нерухомості у таких областях: Закарпатська, Івано-Франківська ,Чернівецька Львівська, Рівненська, Волинська, Тернопільська, Хмельницька, область. Аналіз ринку нерухомості Західного регіону. Розробка стратегії реалізації застав, визначення актуальної ринкової вартості. Активна взаємодія з агентствами нерухомості, агенціями нерухомості, ЗМІ та інтернет ресурсами з продажу нерухомості, співпраця з органами державної влади, такими як ДВС, приватними виконавцями, нотаріусами, оціночними компаніями .Отримання і проведення аналізу пакетів документів по заставному майну; робота з суб'єктами оціночної діяльності, проведення попередньої перевірки прав власності заставодавця на майно, передане в заставу. Збір, обробка, консолідація інформації за заставними операціями.
Також наявний досвід реалізації майна з торгів СЕТАМ, продаж шляхом відступлення права вимоги, за рішенням суду, банкрутство та продаж через іпотечне застереження.
Пошук клієнтів, надання консультацій, супровід клієнтів від огляду до угоди-переоформлення, проведення оглядів об'єктів, ведення різного роду звітностей, розміщення рекламних оголошень у друковані ЗМІ та на спеціалізовані сайти, виконання плану. Співпраця з ДВС, приватними виконавцями, нотаріусами, оціночними компаніями, державними структурами у кожній з областей. Є база ріелторських, факторингових, консалтингових компаній у кожній з областей. Присутній досвід реалізації майна з торгів СЕТАМ, продаж шляхом відступлення права вимоги, за рішенням суду, банкрутство та продаж через іпотечне застереження.
Проведення переговорів.
Контроль проведених угод.

20.06.2012р – 31.07.2014р – АТ « ОТП Банк», фахівець відділу реалізації заставного нерухомого майна.
Обов»язки:
Продаж заставного майна в усіх областях Західного регіону, пошук покупців, проведення переглядів, консультація потенційних покупців, аналіз реалізованих об'єктів нерухомості, розробка стратегії реалізації застав, визначення актуальної ринкової вартості. Активна взаємодія з агентствами нерухомості, ріелторськими агенціями, ЗМІ та інтернет ресурсами з продажу нерухомості, співпраця з органами державної влади. Отримання і проведення аналізу пакетів документів по заставному майну; робота з суб'єктами оціночної діяльності; проведення попередньої перевірки прав власності заставодавця на майно, передане в заставу. Збір, обробка, консолідація інформації за заставними операціями. Проведення переговорів.
Контроль проведених угод.

З вересня 2002 – 19.06.2012р. – ЗАТ «Укртелеком», оператор електро зв»язку.

Обов»язки: прийом заяв на послуги електрозв»язку,здійснення контролю за своєчасним надходженням платежів від абонентів та за зниженням дебіторської заборгованості,виконання розрахунків за користування наданими послугами, надання довідок.

З листопада 2007 – червень 2012 перебуваючи у декретній відпустці працювала в агенції нерухомості «Багіра»
Обов’язки: пошук нерухомості для продажу та здачі в оренду, залучення нових клієнтів, реалізація нерухомого майна, розміщення реклами в ЗМІ, співпраця з державними установами, нотаріусами, підготовка повного пакету документів для укладання договорів купівлв-продажу.

Додаткова інформація:
2013 – тренінг «Особливості ведення переговорів під час реалізації заставного майна»
Знання мов: українська, російська, угорська – базова розмовна).
Наявні права водія категорії «В», впевнениКомпютерні навички: Ms windows, ms office applications, internet explorer, microsoft outlook
Особисті якості: Чесність, порядність, відповідальність, принциповість, комунікабельність, компетентність, толерантність, виваженість, наполегливість, організованість, стресостійкість, вміння працювати в команді,активна життєва позиція.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: