Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6707211

Mobile (Unity, Kotlin) developer

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Android developer

с 12.2018 по наст. время (5 лет 5 месяцев)
IT

Образование

Nizhyn gogol state university

Physics and Mathematics, Computer Science, Нежин
Высшее, с 2013 по 2019 (6 лет 3 месяца)

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Основні навички:
Гемблінг: працював у сфері гемблінгу понад 3 роки, брав участь у створенні підходів необхідних для випуску додатків на різних платформах. Брав активну участь у обговореннях та створенні методів покращення роботи команди. Тестував та впроваджував різні підходи для покращення статистики додатків.
Unity 3D: 5 років досвіду роботи з Unity в рамках соло та командної розробки ігор та додатків від ідеї до релізу на Google play та App store, як для гемблінгу так і для білої сфери. Володію глибокими знаннями оптимізації, роботи з системами частинок, анімацією, Universal Render Pipeline (URP), оптимізацією під мобільні платформи, профайлінгом, Addressables, та інтеграцією з REST API.
Kotlin: 2 роки досвіду розробки з використанням Kotlin. Маю досвід реалізації проектів від ідеї до релізу.Програмування: Сильні знання ООП та принципів SOLID. Досвід роботи з Git, а також знання Java, C та HTML/CSS.
Дизайн та моделювання: Ознайомлений та маю практичний досвід роботи з Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Blender.
Додаткові навички: Інтеграція та робота з різноманітними SDK, включаючи OneSignal, Facebook SDK, AppsFlyer, Adjust, AppMetrica, Firebase, AdMob.Досвід випуску та оновлення ігор на платформі Steam, Google play, App store.Маю досвід реверсивного інженірінгу додатків на Android.
Професійний досвід:
Повний цикл розробки: Від ідеї до релізу проектів на різних платформах (PC, Android, iOS), включаючи планування, розробку, тестування та підтримку.
Оптимізація: Покращення продуктивності ігор та додатків для мобільних пристроїв, забезпечення гладкого та ефективного геймплею.
Командна робота: Ефективна робота в команді розробників, взаємодія з дизайнерами, тестувальниками та менеджерами проектів для досягнення найкращих результатів.
Особисті якості:
Ефективне навчання: Постійне бажання вдосконалювати існуючі навички та здобувати нові знання.
Відкритість та готовність до співпраці: Готовність до обміну досвідом, взаємодопомоги в команді та адаптації до нових умов роботи.
Креативність та інноваційність: Прагнення до розробки інноваційних рішень та впровадження творчого підходу в розробку проектів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты