Александр
Бар-менеджер, 40 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 36 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook, Instagram и LinkedIn.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6708178
Знание языков
Английский — средний
Дополнительная информация
Ціль:
Стати частиною амбітного проекту в якому зможу використати свій багаж знань, досвід і потенціал.
Особисті якості:
Хороші комунікативні навички (уміння знаходити підхід до будь-якого співрозмовника, швидко визначати та вміти приєднуватися до вербальних особливостей); грамотна мова та дикція.
Здатність до саморозвитку, націленість на результат (особистий, компанії в цілому), позитивний настрій, самовладання, стійкість та гнучкість у складних ситуаціях, стресостійкість.
Про себе:
Переїхав із Харкова.
Веду активний спосіб життя, люблю мандрувати.
Захоплююсь баскетболом, бігом, плаванням, сноубордінгом.
Є права категорії Б та особисте авто. Неодружений, дітей немає.
Освіта:
Вища
з 09.2006 по 06.2011
ХНАДУ, Механічний, Харків.
Професійні навички:
• Управління баром та організація його безперебійної та ефективної роботи;
• Управління персоналом;
• Навчання персоналу;
• Знання стандартів обслуговування;
• Досвід розробки нових коктейлів;
• Створення концепції бару та барної карти;
• Запуск проектів із нуля;
• Організація виїзних заходів;
• Відмінне знання програми „SYRVE”, інших систем автоматизацій;
• Участь у виставках та презентаціях;
Досвід роботи:
Бар Менеджер, мережа "Бар-Дим", Квітень 2016 - по теперішній час;
Трейд-Амбасадор «Бакарді-Мартіні», 2015 – по теперішній час;
Бар Менеджер, Готель «Kharkiv Palace Premier Hotel» Харків, Квітень 2015 – Серпень 2015;
Бармен, Готель "Kharkiv Palace Premier Hotel" Харків, 2014;
Бармен, бар «Айкон», Київ, 2013;
Бармен, клуб "Райський", Харків, 2012;
Основні обов'язки:
• Організація безперервної роботи бару.
• Проведення співбесід та підбір кваліфікованого персоналу для роботи у проектах.
• Створення барної та винної карти концепції.
• Ведення переговорних процесів із постачальниками та представниками брендів.
• Підбір та оптимізація асортименту алкогольної та без алкогольної продукції.
• Моніторинг ринку та пошук нових ексклюзивних товарів та послуг.
• Складання технологічних та калькуляційних карт.
• Організація та проведення сезонних та інших акцій на торгових точках підприємства.
• Підготовка та проведення гастрономічних вечерь.
• Здійснення контролю за дотриманням працівниками барів ділових стандартів, стилю та охайності.
• Спільно з сервісними службами, контроль та обслуговування устаткування, що експлуатується, контроль правильної роботи обладнання.
• Контроль залишків продукції на складі, своєчасне та оптимальне поповнення залишків.
• Допомога відділу бухгалтерії у вирішенні питань і проблем, що виникли.
• Контроль інвентаризації.
• Вирішення проблем та проведення службових розслідувань відповідно до питань, що виникли.
• Допомога в організації та проведення заходів на торгових точках.
• Внесення економічно обґрунтованих рекомендацій щодо утворення цін з урахуванням сезонних та інших впливів.