Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 октября 2023 PRO

Олеся

Менеджер по туризму, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з туризму

с 10.2021 по 02.2022 (4 месяца)
Hakuna Matata Expeditions, Київ (Туризм)

Продаж експедицій у найвіддаленіші куточки світу, спілкування з туристами та допомога їм у виборі єкспедицій, залучення нових клієнтів, прийом та проведення оплат, бронювання авіаквитків, транспорту, готелів та інших необхідних для єкспедицій об’єктів, вирішення форс мажорів та інших питань, допомога організаторам та турлідерам з документами. Організація власних турів.

Гід (супроводжуючий турів)

с 06.2019 по наст. время (4 года 11 месяцев)
Kraina.Ua, Киев (Туризм)

Супровід турів закордон та по Україні. В моїх обов’язках: посадка туристів в автобус, контроль всіх необхідних документів для туру як у туристів, так і адміністративних, вирішення технічних питань, контроль маршруту та роботи інших спеціалістів на місцях, контроль за чистотою в салоні та правилами безпеки, допомога у вирішенні будь яких ситуацій , в тому числі конфліктних, контроль грошових коштів (збір оплат за факультативні єкскурсії, оплати готелей і кафе, оплати за роботу екскурсоводів на місцях), надавати медичну допомогу, якщо потрібно і найголовніше: підняття настрою у туристів і зближення всієї групи , щоб була дружня атмосфера протягом всього туру. А також я робила професійні фото туристів та туристичних локацій в турах.

Менеджер з продажів

с 06.2019 по 06.2021 (2 года)
Kraina.Ua, Київ (Туризм)

Продаж турів, екскурсій і додаткових опцій. Спілкування з клієнтами по телефону, в офісі та соціальних мережах. Допомога туристам у вирішенні будь яких питань до туру, в турі чи після туру. Ведення ділового листування з партнерами. Наповнення клієнтської бази. Оформлення оплат. Також допомогала з організацією турів, якщо це було потрібно( оформлення страхування, бронювання готелів чи кафе, тощо..)

Event manager/ реквизитор

с 03.2018 по 01.2019 (10 месяцев)
Questoria, Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Изначально работала реквизитором. Изготавливала декор под мероприятия, следила за чистотой и сохранностью костюмов, придумывала образы под определенные сценарии, вела учёт всего реквизита и занималась закупкой нового. В дальнейшем стала начальником отдела реквизиторов. Вела базу всего декора и костюмов для сценариев, распределяла обязанности для других реквизиторов, участвовала в Scrum, составляла график работы и схему работу.

Образование

КНУКиИ

Менеджмент шоу-бизнеса, Киев
Высшее, с 2014 по 2016 (1 год 10 месяцев)

КНУКиИ

Международный туризм, Киев
Неоконченное высшее, с 2013 по 2014 (10 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Сопровождающий туристических групп

2019, 2 месяца

КВПУтдо, экскурсовод

2016, 2 года

Skvot. Photography course.

2023, 3 місяці

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: