Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 февраля 2024 PRO

Любомир

Інженер з буріння

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Полтава
Готов работать:
Полтава, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний інженер

с 02.2018 по наст. время (6 лет 4 месяца)
ТОВ "Топ Оіл Сервіз Компані", Полтава (Сервісні послуги в нафтогазовій галузі)

Керівництво персоналом (інженерним складом, буровою бригадою), організація робіт з виконання проєктів буріння і КРС, Снабінгові роботи, а саме: Логістика бурового обладнання; Моніторинг та інспекція обладнання підрядних та субпідрядних організацій; Підготовка та складання програм з буріння свердловин, програм з бурових розчинів, програм з цементування ОК, складання планів робіт; Інженерний контроль будівництва та капітального ремонту свердловин; Кріплення свердловин; Погодження з Замовником програм і планів робіт; Забезпечення виконання робіт відповідно до робочого проєкту та затверджених програм; Оцінка робочого проєкту буріння свердловини, оцінка ризиків в бурінні, ускладнень, аварій; Безпечне виконання робіт з будівництва та капітального ремонту свердловин відповідно вимогам охорони праці, захисту навколишнього середовища та протифонтанної безпеки. Тампонажні роботи іноземним обладнанням, а саме: проведення цементування обсадних колон з використанням двонасосного цементувального агрегату, в комплекті з Бачмиксером, цементовозом та парком силосів. Проведення робіт з цементування ОК з тонажем до 350т цементу, різного складу.

Головний інженер

с 01.2015 по 01.2018 (3 года)
ТОВ "УПСК Діамент", Полтава (Сервісні послуги в нафтогазовій галузі)

Керівництво персоналом (інженерним складом, буровою бригадою), організація робіт з виконання проєктів буріння і КРС, а саме: Логістика бурового обладнання; Моніторинг та інспекція обладнання підрядних та субпідрядних організацій; Підготовка та складання програм з буріння свердловин, програм з бурових розчинів, програм з цементування ОК, складання планів робіт; Інженерний контроль будівництва та капітального ремонту свердловин; Кріплення свердловин; Погодження з Замовником програм і планів робіт; Забезпечення виконання робіт відповідно до робочого проєкту та затверджених програм; Оцінка робочого проєкту буріння свердловини, оцінка ризиків в бурінні, ускладнень, аварій; Безпечне виконання робіт з будівництва та капітального ремонту свердловин відповідно вимогам охорони праці, захисту навколишнього середовища та протифонтанної безпеки. Успішне виконання буріння свердловини глибиною 5300м.

Головний інженер

с 11.2013 по 12.2014 (1 год 1 месяц)
ТОВ "Еста Велл Сервісез Україна", Полтава (Сервісні послуги в нафтогазовій галузі)

Интегроване управління технічними відділами підприємства (Буріння, КРС, тампонажні роботи, «редіал дріллінг»). Підготовка та складання програм з буріння свердловин, програм з бурових розчинів, програм з цементування ОК, складання планів робіт; Інженерний контроль будівництва та капітального ремонту свердловин; Кріплення свердловин; Погодження з Замовником програм і планів робіт; Забезпечення виконання робіт відповідно до робочого проєкту та затверджених програм; Оцінка робочого проєкту буріння свердловини, оцінка ризиків в бурінні, ускладнень, аварій; Безпечне виконання робіт з будівництва та капітального ремонту свердловин відповідно вимогам охорони праці, захисту навколишнього середовища та протифонтанної безпеки. Успішне виконання буріння двох свердловин та капітальний ремонт однієї свердловини на Русько-Комарівському родовищі. Виконання тампонажних робіт з кріплення свердловин. Виконання технології «редіал дріллінг» на двох свердловинах.

Заступник начальника сервісної служби

с 12.2011 по 11.2013 (1 год 11 месяцев)
ТОВ "НТП Бурова техніка", Полтава (Сервісні послуги в нафтогазовій галузі)

Интегроване управління технічними відділами підприємства (Буріння, КРС, бурові розчини). Підготовка та складання програм з буріння свердловин, програми з бурових розчинів, складання планів робіт; Інженерний контроль будівництва свердловин з горизонтальним входженням в продуктивний горизонт; Інженерний контроль по буровим розчинам; Погодження з Замовником програм і планів робіт; Забезпечення виконання робіт відповідно до робочого проєкту та затверджених програм; Оцінка робочого проєкту буріння свердловини, оцінка ризиків в бурінні, ускладнень, аварій; Безпечне виконання робіт з будівництва свердловин відповідно вимогам охорони праці, захисту навколишнього середовища та протифонтанної безпеки. Успішне виконання буріння двох свердловин з горизонтальним входженням в продуктивний пласт на Бугруватівському родовищі. Проведення приготування та контроль параметрів бурових розчинів для горизонтальних свердловин.

Провідний інженер відділу бурових розчинів

с 02.2010 по 12.2011 (1 год 10 месяцев)
ТОВ "НТП Бурова техніка", Полтава (Сервісні послуги в нафтогазовій галузі)

Інженерний супровід з бурових розчинів систем - SPUD MUD/POLYMER, KCl/NaCl/Polymer, BARADRIL-N при бурінні свердловин на нафту та газ на території України (ДДЗ) та на шельфі Чорного моря (Штормове, Одеське, Суботинське родовища). Інженерний супровід зі спеціальних рідин для інтенсифікації свердловин. Інженерний супровід з приготування рідин для гідропіскоструйної перфорації.

Провідний інженер з буріння

с 08.2006 по 08.2009 (3 года)
ТОВ "Сміт Юкрейн", Полтава (Сервісні послуги в нафтогазовій галузі)

Інженерний супровід (супервайзинг) будівництва свердловин. Контроль та управління підрядними та субпідрядними організаціями. Підготовка та складання програм з буріння свердловин, програм з бурових розчинів, програм з цементування ОК, складання планів робіт; Інженерний контроль будівництва та капітального ремонту свердловин; Погодження з Замовником програм і планів робіт; Забезпечення виконання робіт відповідно до робочого проєкту та затверджених програм; Оцінка робочого проєкту буріння свердловини, оцінка ризиків в бурінні, ускладнень, аварій; Безпечне виконання робіт з будівництва та капітального ремонту свердловин відповідно вимогам охорони праці, захисту навколишнього середовища та протифонтанної безпеки.

Начальник лабораторії промивальних рідин відділу інтенсифікації свердловин

с 03.2005 по 08.2006 (1 год 5 месяцев)
ДК "Укргазвидобування", БУ "Укрбургаз", Красноград (Буріння та видобуток вуглеводнів)

Розробка програм та рецептур промивальних рідин для КРС та геля для гідравлічного розриву пласта. Приготування та контроль параметрів промивальних рідин для КРС та геля для гідравлічного розриву пласта. Розробка програм і рецептур та приготування і контроль параметрів кислотних сумішей для обробки пласта.

Старший інженер лабораторії бурових розчинів

с 02.2004 по 03.2005 (1 год 1 месяц)
ДК "Укргазвидобування", БУ "Укрбургаз", Хрестищенське відділення бурових робіт, Красноград (Буріння та видобуток вуглеводнів)

Розробка та складання програм та рецептур промивальних рідин для буріння та КРС. Приготування та контроль параметрів промивальних рідин для буріння та КРС. Инженерний супровід бурових розчинів на свердловинах (цілодобова координація контролю роботи лаборантів на двадцяти свердловинах). Закінчив базову школу M-I Swaco м. Волжський Волгоградська обл. Россія.

Помічник бурильника, Бурильник

с 08.1998 по 02.2004 (5 лет 6 месяцев)
ДК "Укргазвидобування", БУ "Укрбургаз" Хрестищенське відділення бурових робіт, Красноград (Буріння та видобуток вуглеводнів)

Безпосереднє виконання процесом буріння свердловин на нафту та газ. Керівництво вахтовим персоналом в процесі буріння свердловин. Працював на бурових верстатах БУ-5000 ДГУ та Уралмаш 3Д. Безпосередньо бурив свердловини на Юліївському, Скворцовському, Східно-Полтавському, Кобзівському, Пролетарському родовищах.

Образование

ІФНТУНГ, Івано-франківський національний технічний університет нафти та газу

Буріння, Івано-Франківськ
Высшее, с 1998 по 2004 (5 лет 10 месяцев)

Буріння нафтових та газових свердловин

Дрогобицький нафтовий технікум

Буріння, Дрогобич
Среднее специальное, с 1994 по 1998 (3 года 11 месяцев)

Буріння свердловин на нафту та газ

Дополнительное образование и сертификаты

Інститут «Тутковського» Курси підвищення кваліфікації, «Нові технології буріння свердловин на нафту та газ»

2012р

Інститут «Тутковського» Курси підвищення квалификації, «Система гео-навігації «Paradigm Sysdrill»

2012р

Севастопольский національний технічний університет, Центр підготовки та атестації плавскладу, Паспорт моряка.

2011р

ІФНТУНГ, IWCF, Протифонтанна безпека. Вища категорія.

2008р

Інститут післядипломної освіти, ІФНТУНГ. Бурові розчини для горизонтального буріння свердловин.

2005р

M-I Swaco. Бурові розчини для горизонтального буріння свердловин. Сертифікат.

2005р

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Управління проєктами; Управління виробничим персоналом;
Управління виробництвом; Організаторські навики; Охорона праці та техніка безпеки; Капітальний ремонт свердловин; Бурові розчини; Досвідчений користувач ПК; MS Project; Водійське посвідчення категорії B,C.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: