Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Визитка

Людмила

Регіональний менеджер, директор магазину, керівник виробництва, 20 000 грн

Вид занятости:
полная
Возраст:
52 года
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

  • Здатність до навчання

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Калініченко Людмила Петрівна
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
15.12.1972р
Місце проживання : м Луцьк, Україна
Місце роботи: м Київ ТОВ «Новус Україна»
Шукаю роботу регіонального менеджера, керівника виробництва, директора магазину в м. Луцьк.

Досвід роботи
06.2018 р - по даний час - менеджер з питань кондитерського виробництва ТОВ «Новус Україна», м Київ.
Основні обов’язки:
- розробка документації для запуску централізованого кондитерського цеху (план цеху, розрахунок обладнання, персоналу впровадження Lean системи до організації роботи, виробничих процесів, навчання персоналу цеху).
- забезпечення ефективної роботи Кафе нового формату, кафетеріів.
- операційний контроль за організацією роботи та дотриманням технологічних процесів Кафе, навчання персоналу.
грудень 2017- квітень 2018рр – ТОВ «Барком» ТМ «Родинна ковбаска», заступник керівника пекарні.
Основні обов’язки:
організація роботи пекарні.
забезпечення 95 % викання замовлень на продукцію пекарні від магазинів компанії.
контроль за раціональним використанням виробничих потужностей, наявних технологічних процесів.
вивчення кон’юнктури ринку, впровадження нових видів продукції
контроль за виконанням заходів щодо поліпшення організації виробництва, технологічної дисципліни та техніки безпеки.
22.05.2014 – 28.07.2017 рр - заступник керівника «Ефективне власне виробництво, роздрібна торгівля, робота за кордоном ВКС по контракту.
Основні обов’язки:
- операційне керівництво виробничою діяльністю кулінарних, пекарських, м’ясних цехів (формат гіпер-, супер-маркет).
- організація виробничого планування, документообігу, звітності діяльності виробничих підрозділів.
- забезпечення виконання планів продаж.
- контроль операційних витрат;
- розробка проектів по збільшенню товарообороту, стратегії розвитку.
- контроль товарних залишків на виробництвах.
- оптимізація показників собівартості продукції.
- керівництво відкриттям нових виробничих цехів.
- розробка нового конкурентоспроможного та високо маржинального асортименту продукції.
- впровадження міроприємств по збільшенню продуктивності праці.
- забезпечення контролю якості продукції.
- розробка технологічних Стандартів на готову продукцію.
- проведення майстер-класів, навчання персоналу всіх структурних підрозділів.
- навчання технологів і керівників виробництв роботі з чек листами (операційний контроль якості).
15.11.2010. – 15.05.2014рр - завідувач виробництвом, ТОВ «Новус Україна», м Київ.
За період роботи відкрила 2 виробництва в магазинах з м’ясним, рибним, кулінарним, пекарським, кондитерським, коптильними цехами, кафе зі штатом до 95 працівників.
Основні обов’язки:
- виконання планів продаж, досягнення максимального обороту.
- контроль за своєчасним накриттям вітрин торгового залу продукцією власного виробництва.
- виконання цільових показників по затратам на персонал, розхідні матеріали, витратам на виробництво.
- взаємодія з контролюючими органами і постачальниками на рівні забезпечення роботи виробництва.
- проведення інвентаризації.
- контроль і забезпечення виробництва товарними запасами, які відповідають якісним показникам відповідно стандартам Компанії.
- контроль за виконанням розпоряджень керівництва компанії і її підрозділів, стосовно діяльності магазину і обслуговування покупців.
- організація і координація роботи персоналу виробництва, контроль за виконанням їх функціональних обов’язків.
- планування та ведення обліку робочого часу персоналу, табелювання в 1С.
- організація навчання співробітників, мотивація іх праці і професйного росту.
Професійні навики

Ступінь володіння компютером : досвідчений
Програми: Excel,Word, E-mail, Internet, SAP, 1С:Підприємство
Освіта

1989-1993рр - Полтавський кооперативний інститут,
Спеціальність: Технологія продукції громадського харчування
Участь в семінарах компаній «Lesaffre» , м.Петербург м.Киів.
Навчання принципам LEAN, м Киів, ХАССП, м Красноярськ
Додаткова інформація
Сімейний стан: розлучена
Наявність водійського посвіжчення – категорія В
Наявність закордонного паспорту -так
Готовність до ненормованого робочого дня: так
Знання мов: український , російський вільно, английський зі словарем.
Особисті якості: комунікабельність, відповідальністьь, організованість, стресостійкість, вміння самостійно приймати рішення і нести за них відповідальниість; професіоналізм; лідер; здатність швидко адаптуватись і навчатись.

Мої досягнення

Розробка і впровадження нових виробів в кулінарному і хлібо булочному напрямках, технолог практик
Відкриття виробництв з «НУЛЯ».

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: