Ольга
Повар-кондитер, 28 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 40 лет
- Город:
- Обухов
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6793420
Опыт работы
Кондитер
с 10.2022 по наст. время
(1 год 6 месяцев)
Сімейна кондитерська Krem, Обухів (Приватні особи)
1)Вміння процювати з існуючими техкартами, розробка та проработка нових десертів.
2)Вміння планувати свій робочий час.
3)Контроль якості продукції та продуктів.
4)Дотримання чистоти на робочому місці.
5)Зборка десертів і тортів від початку і до видачі.
6)Знання багатьох видів тіста і кремів.
7)Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення.
Старший кондитер
с 12.2017 по 12.2021
(4 года)
Fabius Restaurant (Сімейний італійський ресторан), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Уміння працювати з існуючою рецептурою, створювати нові рецепти і технологічні карти;
2. Здійснювати контроль за роботою співробітників виробництва;
3. Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення;
4. Видача змінних завдань працівникам виробництва;
5. Проводити навчання персоналу, контролювати виробничу дисципліну;
6. Контроль кількості сировини і його замовлення;
7. Організація підготовки виробництва, контроль за якістю продукції на всіх етапах виробництва, контроль дотримання технологічних процесів і чистоти;
8. Вести технологічну документацію і звітність.
Кухар, кондитер
с 11.2015 по 11.2017
(2 года)
Кафе-кондитерська "Coffee&Cake", Обухів (Сфера обслуговування)
1. Приготування та оформлення кондитерських виробів;
2. Контроль якості готової продукції;
3. Участь у складанні меню;
4. Складання технологічних карт;
5. Розробка нових видів продукції;
6. Вибір професійного обладнання для виробництва та його обслуговування;
7. Приготування популярних видів страв, видача їх офіціантам, викладка десертів, підтримання порядку, догляд за обладнанням і іншою робочою технікою;
8. Контроль робочого процесу.
Кухар, кондитер
с 02.2010 по 06.2012
(2 года 4 месяца)
Ресторан "King Town", Донецьк (Сфера обслуговування)
1. Уміння працювати з існуючою рецептурою, створювати нові рецепти і технологічні карти;
2. Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення;
3. Контроль кількості сировини і його замовлення;
4. Організація підготовки виробництва, контроль за якістю продукції на всіх етапах виробництва, контроль дотримання технологічних процесів і чистоти;
5. Вести технологічну документацію і звітність;
6. Представлення страв у фуршетному вигляді відповідно до стандартів компанії;
7. Приготування страв за стандартами.
Образование
ВПУ
Харчова промисловість, кондитер, Донецьк
Среднее специальное, с 2000 по 2001 (10 месяцев)
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — начинающий
Дополнительная информация
Особисті і ділові якості:
- активна життєва позиція;
- висока працездатність;
- товариськість;
- енергійність;
- креативність;
- не конфліктна;
- здатність швидко навчатися;
- уважність;
- сумлінність;
- грамотна мова;
- ініціативність;
- чесність;
- естетичний смак;
- пунктуальність.