Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Ольга

Повар-кондитер, 28 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Обухов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кондитер

с 10.2022 по наст. время (1 год 6 месяцев)
Сімейна кондитерська Krem, Обухів (Приватні особи)

1)Вміння процювати з існуючими техкартами, розробка та проработка нових десертів.
2)Вміння планувати свій робочий час.
3)Контроль якості продукції та продуктів.
4)Дотримання чистоти на робочому місці.
5)Зборка десертів і тортів від початку і до видачі.
6)Знання багатьох видів тіста і кремів.
7)Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення.

Старший кондитер

с 12.2017 по 12.2021 (4 года)
Fabius Restaurant (Сімейний італійський ресторан), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Уміння працювати з існуючою рецептурою, створювати нові рецепти і технологічні карти;
2. Здійснювати контроль за роботою співробітників виробництва;
3. Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення;
4. Видача змінних завдань працівникам виробництва;
5. Проводити навчання персоналу, контролювати виробничу дисципліну;
6. Контроль кількості сировини і його замовлення;
7. Організація підготовки виробництва, контроль за якістю продукції на всіх етапах виробництва, контроль дотримання технологічних процесів і чистоти;
8. Вести технологічну документацію і звітність.

Кухар, кондитер

с 11.2015 по 11.2017 (2 года)
Кафе-кондитерська "Coffee&Cake", Обухів (Сфера обслуговування)

1. Приготування та оформлення кондитерських виробів;
2. Контроль якості готової продукції;
3. Участь у складанні меню;
4. Складання технологічних карт;
5. Розробка нових видів продукції;
6. Вибір професійного обладнання для виробництва та його обслуговування;
7. Приготування популярних видів страв, видача їх офіціантам, викладка десертів, підтримання порядку, догляд за обладнанням і іншою робочою технікою;
8. Контроль робочого процесу.

Кухар, кондитер

с 02.2010 по 06.2012 (2 года 4 месяца)
Ресторан "King Town", Донецьк (Сфера обслуговування)

1. Уміння працювати з існуючою рецептурою, створювати нові рецепти і технологічні карти;
2. Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення;
3. Контроль кількості сировини і його замовлення;
4. Організація підготовки виробництва, контроль за якістю продукції на всіх етапах виробництва, контроль дотримання технологічних процесів і чистоти;
5. Вести технологічну документацію і звітність;
6. Представлення страв у фуршетному вигляді відповідно до стандартів компанії;
7. Приготування страв за стандартами.

Образование

ВПУ

Харчова промисловість, кондитер, Донецьк
Среднее специальное, с 2000 по 2001 (10 месяцев)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Особисті і ділові якості:
- активна життєва позиція;
- висока працездатність;
- товариськість;
- енергійність;
- креативність;
- не конфліктна;
- здатність швидко навчатися;
- уважність;
- сумлінність;
- грамотна мова;
- ініціативність;
- чесність;
- естетичний смак;
- пунктуальність.


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: