Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 марта 2021 PRO

Юлия

Діловод, 7 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Кропивницкий
Готов работать:
Новомиргород

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з науково-технічної інформації

с 01.2020 по 09.2020 (8 месяцев)
ТОВ "Телекард-Прилад", Одеса (Одеське підприємство ТОВ «Телекарт-Прилад» провідний національний виробник сучасних цифрових засобів зв'язку)

Інженер з науково-технічної інформації:
Забезпечує підрозділи підприємства і окремих фахівців інформацією про вітчизняні та зарубіжні досягнення науки, техніки, економіки та передового виробничого досвіду.
Розробляє проекти планів інформаційної роботи відповідно до профілю підприємства і перспектив його розвитку, створює довідково-інформаційний фонд і його довідково-пошуковий апарат.
Проводить роботу з виявлення потреби працівників підприємства в науково-технічній інформації, яка необхідна для розробки конструкторських і технологічних проектів, прийняття технічних і організаційних рішень, підготовки заходів щодо вдосконалення виробничих процесів, організації праці та управління виробництвом.
Проводить обмін інформацією про досягнення науки і техніки, збір, систематизацію, вивчення та узагальнення інформаційних матеріалів, складання рефератів і анотацій, тематичних оглядів про стан і тенденції розвитку виробництва, а також порівняння результатів діяльності підприємства і досягнень аналогічних вітчизняних і зарубіжних підприємств.
Бере участь в розробці пропозицій про включення технічних досягнень і передового виробничого досвіду, запозичених з матеріалів науково-технічної інформації, в плани підприємства.
Бере участь у підготовці семінарів, лекцій, екскурсій, виставок, виданні інформаційних матеріалів, каталогів та проектів на продукцію, яка випускається підприємством.
Виконує окремі доручення свого безпосереднього керівника.

Образование

Національний університет "Одеська юридична академія"

Психології, політології, соціології, Одеса
Высшее, с 2014 по 2020 (5 лет 4 месяца)

2014-2018 - закінчила у 2018 році Національний університет "Одеська юридична академія" здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти бакалавр спеціальність "політологія";
2018-2020 - закінчила у 2020 році Національний університет "Одеська юридична академія" здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр спеціальність "політологія".

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Робота з оргтехнікою Email Internet Explorer MS Access Opera Windows Mozilla Firefox Робота з факсом Adobe Photoshop Google Chrome WordPad Міні-АТС Графічні редактори MS Paint Gmail Express Операційні системи

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — продвинутый

Дополнительная информация

Особисті якості:
- відповідальність;
- цілеспрямованість;
- комунікабельність;
- вміння структурувати свою роботу;
- креативність;
- уміння працювати в команді;
- вміння адаптуватись.

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: