Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 PRO

Софія

Контент-менеджер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
24 года
Город проживания:
Луцк
Готов работать:
Луцк, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інспектор з кадрів

с 09.2020 по 06.2021 (9 месяцев)
Тлі «Рожищенський сирзавод», Рожище (Виробництво)

Вела облік особового складу підприємства, його підрозділів згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації. Оформлювала прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю, положень, інструкцій і наказів керівника підприємства, а також іншу встановлену документацію з кадрів. Формувала і вела особові справи працівників, вносить зміни, пов’язані з трудовою діяльністю. Брала участь у розробленні перспективних і поточних планів з праці і кадрів.
Готувала необхідні матеріали для атестаційної, кваліфікаційної і тарифікаційної комісій, проекти документів, що стосуються винагород і заохочень працівників. Заповнювала.вела облік і зберігала трудові книжки, визначала трудовий стаж, видавала довідки про теперішню і минулу трудову діяльність працівників. Вела записи в трудових книжках про заохочення і винагороди працівників. Вела облік надання відпусток працівникам, здійснювала контроль за складанням і додержанням графіків чергових відпусток. Оформлювала документи, необхідні для призначення пенсій працівникам підприємства та їх сім’ям.
Вивчала особливості переміщення і причини плинності кадрів, брала участь у розробленні заходів щодо їх усунення. Вела архів особових справ, після закінчення встановлених строків поточного зберігання готувала документи для здавання їх до державного архіву. Вносила інформацію про кількісний склад персоналу та його рух у банк даних, стежила за його своєчасним оновленням і поповненням.

Образование

Сну

Юридичний, Луцьк
Высшее, с 2017 по 2021 (3 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Завжди прагну до нових знань та вмінь,ставлюсь до роботи відповідально та з максимальною віддачею.Бажаю працювати у дружньому колективі та досягати нових висот

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: