Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 февраля 2021

Марія

PR-менеджер, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
23 года
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Комплектувальник

с 12.2019 по наст. время (4 года 6 месяцев)
Аврора, Полтава (Роздрібна торгівля)

Необхідно: Відбирати товари на підставі документів, розпаковувати їх та організувати переміщення цих товарів до місця комплектування партії.
Досягнення: дана робота спрямована на продуктивність і злагодженість, аби мережа обробила більше товарів і швидше відправила до покупця. Я в свою чергу при комплектування перевіряла відповідність маркування товарів за документами фактичній наявності та виконувала роботу швидко і добросовісно.

Образование

ПНПУ

Фізико-математичний, вчитель математики та інформатики, Полтава
Неоконченное высшее, с 2017 по 2021 (3 года 9 месяцев)

Математика = логічне мислення. Говорять, існує закон, який формулюється так: математик зробить це краще. Тобто, якщо доручити двом людям, один з яких математик, виконання будь-якої незнайомої їм роботи, то результат завжди буде наступним: математик зробить її краще. Математик в будь-якій справі бачить завдання. «Вміння розв’язувати задачі – таке ж практичне мистецтво, як вміння плавати або бігати на лижах. Його можна навчитися тільки шляхом наслідування або вправи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: