- PRO
Тарас
Керівник, проектний менеджер (відкриття закладів з нуля)
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 37 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6852665/
Опыт работы
Керівник
с 08.2021 по 03.2022
(7 месяцев)
ТОВ "ГалЛеоМіт", Львів (Харчова промисловість)
Відкриття виробничого цеху по виробництву напівфабрикатів замороженої продукції та його подальший супровід
Керівник, Відкриття закладу з нуля
с 09.2018 по 05.2020
(1 год 8 месяцев)
Ресторан "The М'ясо", Львів (Громадське харчування.)
Проведення переговорів щодо оренди приміщення
Організація та контроль за будівельними роботами (пошук будівельних матеріалів, інженерний супровід, пошук підрядників, контроль за проведенням ремонту)
Пошук та підбір технічного обладнання, кухонного та столового інвентарю, мебелі
Пошук, підбір та навчання персоналу
Організація роботи кухні та бару
Пошук товарів, витратних матеріалів; співпраця з постачальниками
Складання калькуляційних карт, обчислення собівартості страв та їх дохідність
Забезпечення безперебійної роботи ресторану
Проведення та підрахунок інвентаризацій
Заступник директора
с 11.2004 по 09.2018
(13 лет 10 месяцев)
ТзОВ "Торговиця", Львів (». Роздрібна торгівля продовольчими товарами. Громадське харчування.)
Замовлення та реалізація продовольчих та непродовольчих товарів.
Розрахунок з постачальниками., контроль дебіторської заборгованості
Контроль та рух коштів підприємства.
Ведення обліку та інвентаризація товарів та послуг (програма Ultra)
(робота з прихідними накладними, внутрішнє переміщення товарів, розробка та внесення калькуляційних карт)
Складання звітності у встановленій формі
Ведення фінансових звітів.
Контроль та навчання персоналу (20-25 людей).
Нарахування заробітної плати персоналу магазинів та кафе-бару.
Внесення та реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи торгових точок та кафе-бару.
Організація та координація торгових процесів.
Здійснення дій щодо збільшення продаж та прибутку.
Робота з контролюючими органами.
Образование
Львівська Комерційна Академія (Львівський Торгово-економічний університет
Товарознавство та комерційна діяльність, Львів
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 9 месяцев)
Дополнительная информация
Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фаст-фуд, і т.п.), торгових точок, магазинів з "0";
Організація та контроль ремонтних робіт (пошук будівельних матеріалів, інженерія, пошук підрядників, майстрів та ін.);
Плани розміщення обладнання, предметів інтер'єру та меблів
Підбір обладнання згідно копцепції та меню закладів;
Підбір посуду та постачальників;
Пошук та підбір техніки, інвентарю, мебелі та ін.;
Організація роботи кухні та бару, їх взаємодія;
Організація торгових процесів;
Підбір системи управління бізнесу та її впровадження в бізнес;
Пошук і надання сировинної бази;
Підбір та навчання персоналу (обговорюється індивідуально)
Аналіз діяльності закладу;
Оптимізація управлінських процесів;
Виявлення точок зловживаня персоналу;
Контроль персоналу
Другие резюме этого кандидата
Похожие кандидаты
-
Керуючий, керівник
40000 грн, Львов -
Менеджер проєктів
Львов -
Керівник проєкту
Львов, Днепр , еще 4 города -
Менеджер проєктів
Львов, Винница , еще 7 городов -
Топ-менеджер
Львов -
Керівник, менеджер, управлінець
60000 грн, Львов