Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Тетяна

Мастер-ламимейкер, бровист, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бровист, ламимейкер, майстер перманенту

с 12.2020 по наст. время (3 года 5 месяцев)
Працюю в салоні в Києві, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Навчилася швидко та якісно робити Брови, Вії а також велику перевагу займаю в Ламінуванні вій та брів. Слідкую за тренером та новими фішками в бьюті індустрії, щоб якісніше та швидше виконувати процедури. В Травні місяці 2023 році пройшла курси по Перманентному макіяжу Брови та Губи теорію та практику. Виконую процедури якісно та впевнена в своїй роботі. Обожнюю вчитися новому та вдосконалювати себе. На даний момент працюю в салоні в Києві на лівому березі. В пошуках ближче до будинку, бажано Теремки 1 та Теремки 2. Також розглядаю правий берег.

Бровист, ламимейкер, майстер перманенту

с 11.2020 по наст. время (3 года 6 месяцев)
На дому, Киев (Краса, фітнес, спорт)

Всім Привіт👋 Мене звати Тетяна та
я Майстер Бровист та Ламімейкер.
В Бьюті індустрії розвиваюся з 2020року. Швидко вчуся та натхненно працюю. Обожнюю підкреслювати жіночність для неймовірних красунь. Вмію працювати в колективі та виконувати Комплексні процедури. Фарбування брів в комплексі виконую за 20-30хв в залежності від складності. Якщо ж виконувати процедуру Ламінування вій в комплексі + Ламінування брів в комплексі з фарбуванням на 2-і процедури одночасно виконую на 1годину, бажано Ламінування вій робити лежачи - так зручніше клієнтам. Але якщо клієнтові потрібно все зробити швидко і в нього на все 2 години, маю на увазі за манікюр,брови та вії зроблю і сидяче, часу займе трішки довше. Для себе постійно розвивався та вдосконалюю знання. Нещодавно пройшла навчання з Перманентного макіяжу брів та губ. Обожнюю вчитися новому та вдосконалюватися.

Образование

Державний навчальний заклад "Богуславський центр професійно-технічної освіти" Також навчалася на Технолога з Харчової промисловості в Університеті в 2017році .

Кухар , кондитер 4-ого розряду та Технолог Харчової промисловості, Київ
Высшее, с 2010 по 2014 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Прошла курсы у Lash Room by YULIA POCHTAR - Идеальная техника " Ламинирование Ресниц & Бровей ".

08.11.2020 році пройшла курси в Yulia Pochtar. Підвищила знання Бровиста в 2021році, в 2023році пройшла курси по Перманенту

Успешно окончила курс Brow lamination, coloring waxing and botox. ( Ламинирование , окрашивание, моделирование воском и Ботокс Б

27.09.2021-30.09.2021 Anzhelica Kristus

Знания и навыки

MS Word MS Excel

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася, і самостійно приймати рішення, швидке навчання, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного зростання. Шкідливих звичок не маю.

Додатково

Наявність прав водія категорії “B”
Наявність закордонного паспорта (біометричний)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: