Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 июля 2021

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6859214

Заступник директора з охорони праці, пожежної безпеки та екології, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Освіта:

З 09.1981 по 06.1986 навчався на денному відділенні факультету механізації сільського господарства Харківського інституту механізації та електрифікації сільського господарства (ХІМЕСГ) за спеціальністю інженера-механіка.
Професійний досвід:
З 07.1986 по 02.2007 працював на різних інженерних та керівних посадах в бурякорадгоспі «Свердловський» та САО «Свердловський».
Далі працював на посадах зв’язаних з виконанням обов’язків з охорони праці, екології та пожежної безпеки.
З 01.02.2007 по 20.11.2015 працював в ТОВ «Трайгон Фармінг Харків»
•З 06 липня 2016 року по 01 березня 2017 рік працював в ТОВ «Мрія»
•(200 т.га., 7 елеваторів).
•З 26 липня 2017 року по 15 травня 2020 року працював ТОВ « Агрікор Холдінг», агрохолдинг «Агрейн».
•З липня 2018 року по 21 серпня працював по всьому агрохолдингу (Агрейн), 9 с/госп підприємств, 2 елеватора та транспортна компанія.
•З 19 травня 2020 по 21 серпня 2020 перейшов на Харківський регіон «Агрейн» (ПСП «Нива», ТОВ «Сантагро», ТОВ «Агросет», ТОВ «Рассвет»).

Професійні навички:

Володіння комп’ютером: досвідчений користувач.
Знання мов: I know a little English.
Посвідчення водія категорія B.
Посвідчення з електробезпеки V група.
Свідоцтво про підвищення кваліфікації з 15.04.2019 по 19.04.2019 Державної екологічної академії.
Посвідчення з навчання по пожежної безпеки.
Посвідчення ( комплексне) з Охорони праці
Планував бюджет з розділу «Охорона праці» та контролював його виконання. Контролював термін дії дозволів та інших документів. Організовував навчання та виконував контроль за наявними посвідченнями у керівника та головних спеціалістів підприємства, керівників та фахівців підрозділів і виконавців: з охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки, експлуатації будівель і споруд та інше. Відповідав на приписи контролюючих органів , спільно з керівниками підрозділів розробляв плани по усуненню недоліків, виявлених в результаті перевірок та контролював їх виконання.
На підприємствах створював систему управління з охорони праці, екології, пожежної безпеки та цивільної оборони. Що складається: з загальних документів, положень, інструкцій, наказів, створення комісій, проведення внутрішніх розслідувань, розслідування нещасних випадків, проведення для всіх новоприйнятих вступного інструктажу з перевіркою документів та навчання і прийому іспиту з охорони праці, щорічне навчання і прийом іспитів у всіх працюючих за професіями з оформленням документів, складав щорічні звіти в управління статистики, організація медичного контролю при випуску та роботі транспорту, контроль за допомогою GPS навігації за швидкісним режимом транспорту, підвищення кваліфікації водіїв та механізаторів шляхом відкриття нових категорій. Організовував проходження працюючим щорічних медичних оглядів: профілактичних, для роботи з отрутохімікатами, на право керування транспортними засобами та роботи з харчовими продуктами. Здійснював контроль за структурними підрозділами. Перевіряв їх стан, а також здійснював контроль за раніше виявленими недоліками та їх усуненням. Організовував роботи по профілактиці по короно вірусу на підприємствах, займався розборками будівель.
Отримано мною різні дозволи та декларації: по лінії Держпраці, екології та МНС (на роботу з отрутохімікатами, внесення безводного аміаку, вантажопідйомними механізмами, газової сушарки, зварювальним устаткуванням, вантажно-розвантажувальними роботами, обслуговування підстанцій до 10 кВ, зберігання та переробки зерна, стропальних робіт, дозвіл та декларацію на експлуатацію АЗС, паспорта на експлуатацію будівель та споруд, санітарні паспорти на місця призначені для тимчасового зберігання отрутохімікатів, безстрокова ліцензія на вантажоперевезення автотранспортом, дозвіл від МНС на початок робіт, атестація робочих місць, спеціальне водокористування, відновлення паспортів на артезіанські свердловини, тампонаж свердловин, дозволи на утворення і тимчасове зберігання відходів та викиди, паспорта на відходи, паспорта на установки очищення газу та заповнення декларації з відходів).
Проводив тендерні закупівлі: спецодягу, на установку систем захисту від блискавок, заміри опору петля фаза нуль, ідентифікація об'єктів підвищеної небезпеки, на установку систем пожежної сигналізації та її обслуговування, реальна утилізація утворених відходів, атестація робочих місць та інше.
Доводилося перетинатися з прокуратурою, поліцією, ДАІ, Держпрацей, МНС, екологічною інспекцією, енергонаглядом, обласної санітарної станцією, держпродспоживслужбою, місцевими адміністраціями, СБУ відділ «К».
Персональна інформація:
Цілеспрямований, маю креативне мислення, аналізую та прогнозую різноманітні події. Виявляю ризики та усуваю їх, або зводжу до мінімуму. Легко адаптуюся до змін та нового колективу, стресостійкий, порядний, відповідальний та націлений на результат, принциповий у роботі, вимогливий до себе та підлеглих, вмію бути лідером та організовувати роботу.
Примітка:

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: