Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 октября 2023

Володимир

Водитель личный, семейный, 17 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Теплик

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Клименко Володимир
Особистий водій.
Повна зайнятість.
Дата народження: 09.01.1981 ( 40 років)
Проживаю: м. Київ моб. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)




Досвід роботи:

1. Серпень 2019 року і до сьогоднішнього дня.
Особистий водій керівника – начальника Департаменту Приватного акціонерного товариства «Національна енергетична компанія «Укренерго».
До обов’язків входить: супровід керівника від пункту призначення до пункту призначення, вчасна подача автомобіля, здійснення та виконання особистих доручень керівника, виконання службових доручень, зустріч та супровід гостей компанії в т.ч. аеропорт, вокзали, доставка документації та її конфіденційність, контроль за технічним станом автомобіля та підтримка його чистоти, оптимізація маршрутів м. Києва та міст по Україні, оформлення документації на відрядження, відрядження по Україні.

2. Травень 2016 – червень 2019:
Особистий водій керівника приватного підприємства.
В обов’язки входило: супровід керівника до пункту призначення, супровід документації та її конфіденційність, виконання особистих доручень керівника, своєчасна подача автомобіля, зустрічі в аеропорту, відрядження по Україні, організація та контроль проведення технічних глядів та ремонтів автомобіля, підтримка автомобіля в чистому стані.

3. Травень 2014 – травень 2016:
Особистий водій керівника інформаційно-аналітичного видання «Києв Власть».
В обов’язки входило: супровід керівника, виконання особистих доручень, зустріч та супровід гостей компанії в т.ч. аеропорт, вокзали, виконання функцій сімейного водія, супровід членів сім'ї керівника за вказаними адресами, контроль за станом автомобіля та проведення техоглядів.

4. Вересень 2008 – вересень 2010:
Водій автотранспортних засобів відділу транспортної логістики Автотранспортного управління Адміністративного департаменту ВАТ «Всеукраїнський акціонерний банк «Ві Ей Бі Банк».
В обов’язки входило: супровід та доставка документації та її конфіденційність, супроводження керівника, виконання доручень керівника, відрядження по України, оптимізація маршрутів, контроль за технічним станом автомобіля та його чистотою.

5. Червень 2006 – листопад 2007:
Особистий водій керівника, група транспорту відділу інфраструктури ДП «Сіменс України» та ТОВ «Нокіа Сіменс Нетворк Україна».
В обов’язки входило: виконання службових доручень; виконання особистих завдань керівника; зустріч та супровід гостей компанії в т.ч. аеропрт, вокзали, супровід членів сім'ї керівника (у тому числі дітей до школи, на додаткові заняття, на відпочинок), організація проведення технічних глядів та ремонту автомобіля.

6. Листопада 2005 року – травень 2006:
Особистий водій керівника ТОВ «Пікнік-2».
В обов’язки входило: супровід керівника на зустрічі, виконання особистих вказівок, супровід кореспонденції, підтримання автомобіля у технічно справному стані та підтримка чистоти.

7. Січень 2005 – вересень 2005:
Особистий водій керівника ТОВ «Глобус України».
В обов’язки входило: виконання поставлених задач, супровід та доставка документів, своєчасна подача автомобіля, зустрічі в аеропорту, та супровід гостей, виконання функцій особистого та сімейного водія, підтримання автомобіля у технічно справному стані та підтримка автомобіля в чистоті ( в т.ч. проходження ТО і самостійний дрібний ремонт за необхідності).

8. Лютий 2004 – липень 2004:
Особистий водій – помічник президента посольства – Благодійна організація всеукраїнський фонд сприяння міжнародному спілкуванню «Українське народне посольство».
В обов’язки входило: вчасна подача автомобіля, виконання особистих доручень, зустріч та супровід партнерів та гостей в т.ч. аеропорт, підтримання автомобіля у технічно справному стані та підтримка чистоти.

Професійні навички:
- досвід роботи на автомобілях представницького класу;
- вміння оптимізувати маршрут, знання доріг м. Києва та України;
- наявність посвідчення водія кат А, В, С, Д;
- вміння працювати в команді, виконання поставлених задач;
- досвід проведення планових сезонних і сервісних робіт з техобслуговування автомобіля;
- підтримання авто в належному технічному стані та чистому вигляді;
- уміння максимально ефективно реалізувати накопичений досвід і водійські навички.

Особисті якості: пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, готовність до відряджень.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: