Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 PRO

Владислав

Юрист, помічник адвоката, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спеціаліст - юрисконсульт

с 10.2019 по наст. время (4 года 6 месяцев)
Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області, Запоріжжя (Державні організації)

В мої обов'язки входить представництво інтересів Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області в судах та в інших органах, зокрема в правоохоронних. Здебільшого мої завдання полягають у поданні заяв до правоохоронних органів про вчинення кримінальних правопорушень, внаслідок яких Головному управлінню Пенсійного фонду України в Запорізькій області завдано майнової шкоди. У кримінальних провадженнях представляю інтересу Фонду в якості представника потерпілого. Використовуючи права, передбачені КПК для потерпілого, подаю клопотання слідчому, дізнавачу та прокурору про проведення слідчих (розшукових) дій у кримінальному провадженні, більшість з яких задовольняється. Також у порядку ст. ст. 61, 128 КПК України подаю цивільні позови про відшкодування збитків, заподіяних внаслідок вчинення кримінального правопорушення, беру участь в судових засіданнях у кримінальних, адміністративних та цивільних справах. Також беру участь у цивільному процесі. До моїх повноважень також входить подання відзивів на позовні заяви, що заявляються до ГУ ПФУ в Запорізькій області, а у випадку винесення рішення суду на користь позивача готую апеляційні та касаційні скарги. Також подаю позови про відшкодування витрат на доставку пільгових пенсій, про стягнення внеску на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування.

Образование

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

Інститут прокуратури та кримінальної юстиції (2013-2017, бакалавр, спеціальність 081 "Право), Слідчо - криміналістичний інститут (2017-2019, магістр, спеціальність 081 "Право"), Харків
Высшее, с 2013 по 2019 (5 лет 5 месяцев)

Знания и навыки

MS Office Windows Водійські права кат. B

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Польский — выше среднего

Дополнительная информация

Під час навчання в університеті брав участь в науково - практичних конференціях з різноманітних навчальних дисциплін. Проходив двічі практику в органах прокуратури та один раз в органах Національної поліції, мав позитивні характеристики та відгуки від керівництва. Знаю поглиблено кримінальне право та кримінальний процес, зокрема практику ЄСПЛ в цих галузях. Також добре знаю цивільне та цивільний процес. Також я є аспірантом кафедри кримінального права та правосуддя Запорізького національного університету та пишу дисертацію на тему: "Кримінально - правова характеристика зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно - правової форми". Маю з цієї теми декілька наукових праць, зокрема одна з них опублікована у збірнику країни, яка входить до Європейського Союзу (Республіка Польща). Знаю податкове, господарське право. Вмію складати процесуальні документи в цих галузях права. Розуміюсь у специфіці зазначених галузей права.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: