Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 мая 2024 PRO

Олег

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд-шеф

с 01.2023 по 03.2024 (1 год 2 месяца)
Квіткова Оранжерея, Сицилійський дворик, Київ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

За час роботи в компанії було створенно 2 проекти з нуля, а саме :

- План та креслення приміщеня кухні.
- Пошук та підбір необхідного обладнання.
- Створення повсякденного меню, створення банкетного меню.
- Пошук та комунікація з постачальниками.
- Створення всієї необхідної документації
- Підбір посуду під концепт закладу.
- Підбір та навчання персоналу.
- Органцізація та оптимізація роботи персоналу.
- Робота з Poster, впевнений користувач Excel.
- Періодичний аналіз собівартостей, коррекція меню згідно сезону.
- Спілкування з гостями, консультація замовників щодо банкетів, заходів.

Шеф Кухар

с 10.2022 по 02.2023 (4 месяца)
Консалтинг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Оновлення меню декількох невеличких закладів сімейного формату.
- Навчання персоналу.
- Створення тк.

Бренд - Шеф.

с 02.2021 по 09.2022 (1 год 7 месяцев)
Ресторан французской кухни «Paul», ресторан «River Lodge», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

У найкоротші терміни було вивчено принципи роботи ресторану.
Одним зі своїх успіхів вважаю, що весь персонал залишився працювати, а не пішов за попереднім шефом (як це зазвичай буває).
За час роботи було зроблено:

- Впровадження регулярних переобліків, пошуки та усунення недостач та надлишків.
- перегляд та реформація роботи з постачальниками, заміна деяких.
- Коригування, стандартизація тех. карт.
- оптимізація витрат без втрати якості.
- Складання графіка роботи персоналу, робота із зарплатним фондом відштовхуючись від місячних планів.
- Проведенню безліч банкетів чисельністю 200+.
- робота з персоналом, підтримка мікроклімату та здорових відносин у колективі.
- Розробка та реалізація сезонного меню.

Засновники ресторану River Lodge запропонували взяти під контроль ресторани «Paul»

Це французька франшиза затишного французького кафе зі своїми десертами та хлібом.
На даний момент їх 2 у Києві, мені запропонували відкривати 3й.
Перед відкриттям було проведено :

- Зниження фуд косту вже існуючих позицій.
- Розробка сезонного, розробка веганського меню.
- Набір та навчання персоналу.


Післявоєнне відновлення та відкриття всіх 3-х точок у Києві Paul та River Lodge.
-Стабілізація роботи в нинішніх умовах, формування практичного та вигідного меню.

Су - шеф.

с 11.2018 по 02.2021 (2 года 3 месяца)
ALASKA, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Починав з позиції кухар гарячого процесу, через 2 – 3 тижні отримав посаду старшого кухаря.
Через півроку посів місце су - шефа.

За роки роботи отримано досвід з:


- Підбір постачальників у співвідношення ціна = якість.
- роботі з преміальними, рідкісними та дорогими продуктами.
- Відпрацювання комунікативної навички спілкування з персоналом начальник/підлеглий.
- Складання плану робочого дня, делегування обов'язків, виконання поставлених цілей у поставлені терміни.
- Вивчення та реалізації норм HACCP.
- Зняття та зведення переобліків, контроль нестачі та надлишків продуктів.

Також отримано колосальний досвід роботи з найкращими представниками професії в Україні.

Старший кухар

с 07.2016 по 10.2018 (2 года 3 месяца)
Луи Бидон, Краснодар (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з нуля.
Опрацювання та реалізація нового, концептуального меню для закладу спільно з брендом - шефом та су - шефом.
Побудова власної сироварні, виробництво домашніх молодих та витриманих сирів.
Перша керівна посада, яка мене навчила:
- Підбір персоналу та навчання.
- Підбір та робота з постачальниками.
- Проведення регулярного аудиту персоналу, виявлення вад у функціоналі кухні та вирішення проблеми у найкоротші терміни.

Кухар (Хоспер)

с 06.2015 по 05.2016 (11 месяцев)
Ё’burg, Краснодар (Готельно-ресторанний бізнес)

Одна з перших бургерних в Краснодарі, яка викликала фурор за рахунок найдорожчого бургера в Росії (про них писали кілька видавництв і знімали репортажі пару федеральних каналів).
Це місце навчили працювати швидко та безкомпромісно через величезний потік людей.

Образование

КПЭЛ

Оператор транспортных средств, Київ
Среднее специальное, с 2011 по 2014 (2 года 8 месяцев)

Похожие кандидаты

Шеф-повар
40000 грн, Киев

Бренд-шеф
Киев

Су-шеф
Киев

Шеф-кухар
70000 грн, Киев, Буковель

Шеф-кухар, керуючий рестораном
Киев, Житомир , еще 8 городов

Шеф-повар
Киев, Днепр , еще 5 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: